luckysleven Üye Bendede indir diyince server hatasi veriyor ama cok basarili her sarkiyi buluyor varmi bir cozumu
SHS Üye Konu Sahibi devilmy' Alıntı: Calismiyor server hatasi verdi Genişletmek için tıkla ... luckysleven' Alıntı: Bendede indir diyince server hatasi veriyor ama cok basarili her sarkiyi buluyor varmi bir cozumu Genişletmek için tıkla ... bilemedimki nedendir - - - Eklendi - - - Astrosman' Alıntı: Dayıcım çok sağol Genişletmek için tıkla ... difa55' Alıntı: teşekkür Genişletmek için tıkla ...
devilmy' Alıntı: Calismiyor server hatasi verdi Genişletmek için tıkla ... luckysleven' Alıntı: Bendede indir diyince server hatasi veriyor ama cok basarili her sarkiyi buluyor varmi bir cozumu Genişletmek için tıkla ... bilemedimki nedendir - - - Eklendi - - - Astrosman' Alıntı: Dayıcım çok sağol Genişletmek için tıkla ... difa55' Alıntı: teşekkür Genişletmek için tıkla ...
The East Üye müziği açtık diyelim arka planda çalışıyormu mesela oyun oynarken falan fizy kullanıyordumda olmuyordu
müziği açtık diyelim arka planda çalışıyormu mesela oyun oynarken falan fizy kullanıyordumda olmuyordu
SHS Üye Konu Sahibi xone0x' Alıntı: müziği açtık diyelim arka planda çalışıyormu mesela oyun oynarken falan fizy kullanıyordumda olmuyordu Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar cevaplasın ben kullanmıyorum seaai' Alıntı: tesekkurler Genişletmek için tıkla ...
xone0x' Alıntı: müziği açtık diyelim arka planda çalışıyormu mesela oyun oynarken falan fizy kullanıyordumda olmuyordu Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar cevaplasın ben kullanmıyorum seaai' Alıntı: tesekkurler Genişletmek için tıkla ...