CoDeYs Üye Dafny' Alıntı: Nedense benim hoşuma gidiyor soruları yanıtlamak Nestle'nin anketine katıldım çikolataya boğdular Genişletmek için tıkla ... anket yapmaya gözü dönmüş bir kadının sokakata seni kovalaması ne kadar hoş olur bilemem
Dafny' Alıntı: Nedense benim hoşuma gidiyor soruları yanıtlamak Nestle'nin anketine katıldım çikolataya boğdular Genişletmek için tıkla ... anket yapmaya gözü dönmüş bir kadının sokakata seni kovalaması ne kadar hoş olur bilemem
Dafny Üye CoDeYs' Alıntı: anket yapmaya gözü dönmüş bir kadının sokakata seni kovalaması ne kadar hoş olur bilemem Genişletmek için tıkla ... Beni kovalayan genç bir erkekti
CoDeYs' Alıntı: anket yapmaya gözü dönmüş bir kadının sokakata seni kovalaması ne kadar hoş olur bilemem Genişletmek için tıkla ... Beni kovalayan genç bir erkekti
byomer66 Üye Bunu okuyunca Yahşi Cazibe'de ki adam aklıma geldi... - Ben hayatta 3 şeyden nefret ederim.
reddghost Üye liste dışında ama; tam uykuya dalacağım anda, işgüzar bir sivri sineğin neredeyse kulağımın içinde vızıldaması da oldukça sinir bozucu
liste dışında ama; tam uykuya dalacağım anda, işgüzar bir sivri sineğin neredeyse kulağımın içinde vızıldaması da oldukça sinir bozucu
LuckyDALT0N Üye Yolda zorla anket yapmaya çalışan anketörler Yeminle vurasım geliyor bu anket dolduranları
LuckyDALT0N Üye Konuşmaya gerek kalmıyor bende,şapkayı hafif kaldırıp sert bakışlarla burnumdan sigara dumanını üfflemem yeterli
Konuşmaya gerek kalmıyor bende,şapkayı hafif kaldırıp sert bakışlarla burnumdan sigara dumanını üfflemem yeterli
buket2 Üye mağazaya girdiğinde sen kıyafetlere bakarken tezgahtarın peşinden dolanıp sürekli yardımcı olabilir miyim ?demesi...hayır sadece bakıyorum cevabı verdiğinde hala arkandan dolanıp sana hırsız muamelesi yapması... vs vs...
mağazaya girdiğinde sen kıyafetlere bakarken tezgahtarın peşinden dolanıp sürekli yardımcı olabilir miyim ?demesi...hayır sadece bakıyorum cevabı verdiğinde hala arkandan dolanıp sana hırsız muamelesi yapması... vs vs...