Sınıfta Geçen Diyalog

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Sınıfta Geçen Diyalog
Fizik dersindeyiz hoca konu anlatıyor:

Hoca:Mekanik harekette şu şurdan geçer şunun momentumu böyledir o yüzden buda 40 yapar.

Ben : 40 YAPAARR!!!!

Hoca:

Sınıf:

Kız: Hocam bu konu çok saçma ya..........

Hoca: Ölmek için yaşamıyormuyuz

Sınıf : HELAL HOCCCAAAMM!!!

Ben: Sonunu düşünen kahraman olamaz hocam !

Hoca :

Sınıf : OBAAAAAAA İSOOOOO

Hoca:

Ben :

Sen bu diyaloglara iyi sardın İsocan

Mufche

Üye
Bizim fizikçi kendi diyor 40 yapar diye

ibretlik !!!bir!1!!onebirbir!!1!

Tepkiler: kullanıcıadları, MrTech ve HacKLess

Türe

Üye
ahah

- - - Eklendi - - -

ulen orhan

Tepkiler: otostopçu

MrTech

Üye
kopuyom evde

- - - Eklendi - - -

seksü leydi

Tepkiler: HacKLess

Türe

Üye
Evet bende arkadaşımın anlattığı diyoloğu anlatayım bari Şimdi günlerden cuma bizim okulun yanında da cami var. Doğal olarak abdest almaya oraya gidiyoruz. Şimdi bizim arkadaş abdest almaya gidiyo bizim sivri matematikçi de orda Bizim hoca abdest alacakken bizim arkadaş ; " hocam bence almayın sular kesiliyo benimki yarım kaldı abdestiniz yarım kalır. " demiş. Bizim hoca da patlatmış : " Seninkiyle benimkini toplasak bi tam yapmaz mı "

Konu Sahibi
Güzelmiş

Ben salı günü cuma namazına gitmiştim sen ona ne diyeceksin la okula girince bütün sınıflar cama çıkmış bana kahkaha atıyolardı şişe fırlatanmı dersin ayakkabı atanmı dersin yuhlayanmı dersin O günden beri benim üzerimden espri yapıyo hocalar , arkadaşlarım felan

MrTech

Üye

Türe

Üye

herkez anlatıyo bende anlatayım bari

9.sınıftayken dil ve anlatım dersinde türk gençliğinden yakınıyordu 17 yaşındaki bir ingiliz çocuğu günde 17-18000 kelime konuşuyormuş aynı yaştaki türk çocuğu ise 6000 kelime diyordu. sınıfta bir sessizlik olmuştu bende kısa ve öz konuşuyoruz yani hocam dedim sonra bi baktım zindandayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...