cukuleaks
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kedini koparırım senin
Bu aralar espri seviyem tavandaSen bu diyaloglara iyi sardın İsocan
Bu aralar espri seviyem tavanda
Bi arkadaş var adı Dursun. Voleybolda at gibi vuruyo. Bugün tam vuracaktı dedimki "şu çocuk bi dursun hacı ya"
Bizim fizikçi kendi diyor 40 yapar diye
dımtıs dımtısLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızibretlik !!!bir!1!!onebirbir!!1!
Vallaha böyleydi lan nerden bildinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızibretlik !!!bir!1!!onebirbir!!1!
GüzelmişEvet bende arkadaşımın anlattığı diyoloğu anlatayım bariŞimdi günlerden cuma bizim okulun yanında da cami var. Doğal olarak abdest almaya oraya gidiyoruz. Şimdi bizim arkadaş abdest almaya gidiyo bizim sivri matematikçi de orda Bizim hoca abdest alacakken bizim arkadaş ; " hocam bence almayın sular kesiliyo benimki yarım kaldı abdestiniz yarım kalır. " demiş. Bizim hoca da patlatmış : " Seninkiyle benimkini toplasak bi tam yapmaz mı "
Evet bende arkadaşımın anlattığı diyoloğu anlatayım bariŞimdi günlerden cuma bizim okulun yanında da cami var. Doğal olarak abdest almaya oraya gidiyoruz. Şimdi bizim arkadaş abdest almaya gidiyo bizim sivri matematikçi de orda Bizim hoca abdest alacakken bizim arkadaş ; " hocam bence almayın sular kesiliyo benimki yarım kaldı abdestiniz yarım kalır. " demiş. Bizim hoca da patlatmış : " Seninkiyle benimkini toplasak bi tam yapmaz mı "
Güzelmiş
Ben salı günü cuma namazına gitmiştim sen ona ne diyeceksinla okula girince bütün sınıflar cama çıkmış bana kahkaha atıyolardı şişe fırlatanmı dersin ayakkabı atanmı dersin yuhlayanmı dersin O günden beri benim üzerimden espri yapıyo hocalar , arkadaşlarım felan
Güzelmiş
Ben salı günü cuma namazına gitmiştim sen ona ne diyeceksinla okula girince bütün sınıflar cama çıkmış bana kahkaha atıyolardı şişe fırlatanmı dersin ayakkabı atanmı dersin yuhlayanmı dersin O günden beri benim üzerimden espri yapıyo hocalar , arkadaşlarım felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?