şimdi benim ki türkiye için olan anna mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
şimdi benim ki türkiye için olan anna mi?
arkadaşlar ben 3 gün önce alman annasini yükledim telefonuma. Şans bu ya 3 gün sonrada türkiye için olanı çıktı.. Ben annayi kullanıyordum zaten. Bugün *#0000# yaptığımda çıkmadı hiç bişey. Ovi modunda bağlayınca pcde buldu ve kurdum. 326 mb. Sonrasında sizlerin dediği gibi 2. Veya 3. Güncelleme çıkmadı.. Alman fw sini kurduktan sonra bunları bulmuştu kurmuştum. Şimdi benim telefonumdaki anna türkiye için olan mi? Yoksa hala alman usulü takılıyor muyum?

uribaju

Üye
peki dostum bu güncellemeyi yaptıktan sonra tel türkçemi oldu?

aynı şekilde bende alman üzerine türk anna kurdum.saati otomatik güncelle deyince almanyaya göre ayarlıyordu şimdi türkiye saatini gösteriyor.demekki olmuş bu iş

neyse artık napalım format atıp tekrar yüklücem oyunları.Benim arkadaş alman annasını flaşlamıştı onda shazam falan gelmişti. 24.1 gelmedi mi shazam yada kitap okuyucu falan ??

uribaju

Üye
aynı şekilde bende alman üzerine türk anna kurdum.saati otomatik güncelle deyince almanyaya göre ayarlıyordu şimdi türkiye saatini gösteriyor.demekki olmuş bu iş
peki sen alman annası varken oviden güncellememi yaptın yaptıysan yine türkçemi oldu?

bende de alman annası yüklü oviye girince güncelleme gözükmüyo sen muhtemelen 22.14 almandan 24.1 turkey e geçmişin

uribaju

Üye
kardesm ewet ben alman anna warken telefonu guncelledım ve telefon turkce oldu.
bak bu iyimiş bazıları ing olur diyorlar ama ürün kodu yüzünden peki snn ürün kodu trmi kayıtlı alman annası yüklediğine göre tr kayıtlı olmaması gerek değil mi?

Konu Sahibi
bak bu iyimiş bazıları ing olur diyorlar ama ürün kodu yüzünden peki snn ürün kodu trmi kayıtlı alman annası yüklediğine göre tr kayıtlı olmaması gerek değil mi?
kardeşim ben tr den alem almanı da phoenix le kurdm.

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

ürün kodu tr çıkışlı arkadaşın . sadece flash atmış alman annasını bizimde belleye geçmeden önce yaptığımız gibi

uribaju

Üye

ürün kodu tr çıkışlı arkadaşın . sadece flash atmış alman annasını bizimde belleye geçmeden önce yaptığımız gibi
benim ürün kodu fransaya kayıtlı ama alman annası var oviden güncelleme çıkyı v24 güncellesem tr olmaz dimi

Konu Sahibi

aynen ya.. Ama şimdi ne Ovi giriyorum. Ne program yükleyebiliyorum smart installer ile.

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

benim ürün kodu fransaya kayıtlı ama alman annası var oviden güncelleme çıkyı v24 güncellesem tr olmaz dimi

türkçe olmaz fransaya kayıtlıysa fransız kalırsın telefona flash atmayı biliyorsan ancak o şekilde türkçe anna ve ya türkçe belle yükleyebilirsin . bilmiyorsan forumdan videoları izle yine de kendine güvenemezsen bir bilenden yardım al

----------Eklendi @ 16:22:08 ---------- Yazıldı @ 16:20:33 ----------

aynen ya.. Ama şimdi ne Ovi giriyorum. Ne program yükleyebiliyorum smart installer ile.

aslında flash at delight 3.1 belleyi her şey yükleniyor (qt uygulamaları da dahil) . bildiğim kadarıyla oviye de girilebiliyor .

uribaju

Üye
flash atmayı biliyorum tabi sadece olur mu diye sordum

Konu Sahibi
Kardeşim telefon c7 ya yoksa o kadar övgü varken belleye kurmam mi hiç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...