Mehmet Yrky
Üye
-
Konu Sahibi
-
peki sen alman annası varken oviden güncellememi yaptın yaptıysan yine türkçemi oldu?aynı şekilde bende alman üzerine türk anna kurdum.saati otomatik güncelle deyince almanyaya göre ayarlıyordu şimdi türkiye saatini gösteriyor.demekki olmuş bu iş
bende alman annası var ve ovide güncelleme gözüküyo onu yapsam tel trmi olur yine?bende de alman annası yüklü oviye girince güncelleme gözükmüyo sen muhtemelen 22.14 almandan 24.1 turkey e geçmişin
peki sen alman annası varken oviden güncellememi yaptın yaptıysan yine türkçemi oldu?
bak bu iyimiş bazıları ing olur diyorlar ama ürün kodu yüzünden peki snn ürün kodu trmi kayıtlı alman annası yüklediğine göre tr kayıtlı olmaması gerek değil mi?kardesm ewet ben alman anna warken telefonu guncelledım ve telefon turkce oldu.
kardeşim ben tr den alem almanı da phoenix le kurdm.bak bu iyimiş bazıları ing olur diyorlar ama ürün kodu yüzünden peki snn ürün kodu trmi kayıtlı alman annası yüklediğine göre tr kayıtlı olmaması gerek değil mi?
bak bu iyimiş bazıları ing olur diyorlar ama ürün kodu yüzünden peki snn ürün kodu trmi kayıtlı alman annası yüklediğine göre tr kayıtlı olmaması gerek değil mi?
benim ürün kodu fransaya kayıtlı ama alman annası var oviden güncelleme çıkyı v24 güncellesem tr olmaz dimi
ürün kodu tr çıkışlı arkadaşın . sadece flash atmış alman annasınıbizimde belleye geçmeden önce yaptığımız gibi
benim ürün kodu fransaya kayıtlı ama alman annası var oviden güncelleme çıkyı v24 güncellesem tr olmaz dimi
aynen ya.. Ama şimdi ne Ovi giriyorum. Ne program yükleyebiliyorum smart installer ile.
flash atmayı biliyorum tabi sadece olur mu diye sordum
türkçe olmaz fransaya kayıtlıysa fransız kalırsın telefonaflash atmayı biliyorsan ancak o şekilde türkçe anna ve ya türkçe belle yükleyebilirsin . bilmiyorsan forumdan videoları izle yine de kendine güvenemezsen bir bilenden yardım al
----------Eklendi @ 16:22:08 ---------- Yazıldı @ 16:20:33 ----------
aslında flash at delight 3.1 belleyi her şey yükleniyor (qt uygulamaları da dahil) . bildiğim kadarıyla oviye de girilebiliyor .
flash atmayı biliyorum tabi sadece olur mu diye sordum
tamam eyw birşey demedim ki zaten
yardımcı olmaya çalışıyorum bende ?
tamam eyw birşey demedim ki zaten
Kardeşim telefon c7 yatürkçe olmaz fransaya kayıtlıysa fransız kalırsın telefonaflash atmayı biliyorsan ancak o şekilde türkçe anna ve ya türkçe belle yükleyebilirsin . bilmiyorsan forumdan videoları izle yine de kendine güvenemezsen bir bilenden yardım al ----------Eklendi @ 16:22:08 ---------- Yazıldı @ 16:20:33 ----------aslında flash at delight 3.1 belleyi her şey yükleniyor (qt uygulamaları da dahil) . bildiğim kadarıyla oviye de girilebiliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?