Seglopsi Üye İtalyan47' Alıntı: Arkadaşlar sadece eğlence amaçlı soruyorum sizce şu anki piyasanın messi'si ronaldo'su kimdir nedir ? not:telefonların hepsini koyucaktım ama anket seçeneği yetmedi Genişletmek için tıkla ... messi'sini ronaldo'sunu bilmem ama pele'si N9, maradona'sı da N900
İtalyan47' Alıntı: Arkadaşlar sadece eğlence amaçlı soruyorum sizce şu anki piyasanın messi'si ronaldo'su kimdir nedir ? not:telefonların hepsini koyucaktım ama anket seçeneği yetmedi Genişletmek için tıkla ... messi'sini ronaldo'sunu bilmem ama pele'si N9, maradona'sı da N900
teknolojibaronu Üye Z2 16gb mı 4K video kaydı 20.7 mp e 16gb yetecek mi bence çok büyük bir hata yapmış. Note 3 derim...
TheLastWarrior Üye teknolojibaronu' Alıntı: Z2 16gb mı 4K video kaydı 20.7 mp e 16gb yetecek mi bence çok büyük bir hata yapmış. Note 3 derim... Genişletmek için tıkla ... micro sd card ne güne duruyor tak 32 gb bi tane niye yetmesin?
teknolojibaronu' Alıntı: Z2 16gb mı 4K video kaydı 20.7 mp e 16gb yetecek mi bence çok büyük bir hata yapmış. Note 3 derim... Genişletmek için tıkla ... micro sd card ne güne duruyor tak 32 gb bi tane niye yetmesin?
teknolojibaronu Üye TheLastWarrior' Alıntı: micro sd card ne güne duruyor tak 32 gb bi tane niye yetmesin? Genişletmek için tıkla ... Hmm micro sd desteği olduğunu bilmiyordum. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TheLastWarrior' Alıntı: micro sd card ne güne duruyor tak 32 gb bi tane niye yetmesin? Genişletmek için tıkla ... Hmm micro sd desteği olduğunu bilmiyordum. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TheLastWarrior Üye teknolojibaronu' Alıntı: Hmm micro sd desteği olduğunu bilmiyordum. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... var 64 gb kadar
teknolojibaronu' Alıntı: Hmm micro sd desteği olduğunu bilmiyordum. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... var 64 gb kadar