HenryBenzema1410
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende aynen öyle. 2 admine de farklı konularda sordumdu ve cevap alamadım. 2 sine de msn den yazdım ama cevap yok.kesinlikle katılıyorum bu konu ile ilgli adminlerimizden birsinede,konu ile ilgli profilene yazdım ama daha görmedi herhalde
Konunuz yoksa silinmiş demektir, konunun silinmesi kural dışı olduğunu gösterir açıklamaya gerek yok.
Önerinizi reddediyorum
Konunuz yoksa silinmiş demektir, konunun silinmesi kural dışı olduğunu gösterir açıklamaya gerek yok.
Önerinizi reddediyorum
Önerinizi reddediyorum
Kaideye almıyorumbak reddedildin kesin olmaz bu iş
neye dayanarak red ettginizi analayamadımKonunuz yoksa silinmiş demektir, konunun silinmesi kural dışı olduğunu gösterir açıklamaya gerek yok.
Önerinizi reddediyorum
Kaideye mi almıyorsun kâle mi almıyorsun?
sayın adminim iş istedik derken sorularımız vardı anlamında konuyu bilmeyen biri moderatörlük veya yönetici adayı istedigimizi sancakKaideye mi almıyorsun kâle mi almıyorsun?
Çok güzel bir cevaptı Elif, bayıldım doğrusu
Arkadaşlar ikiniz de bana geldiniz, benden iş istediniz
Şimdi ben kafamda bir iş listesi tutarım. Her şeyin bir sırası vardır.
Benden iş isterseniz biraz beklersiniz. Buraya gelip de konu açmaya gerek yok.
İşinin zaten dün olmuş olmasını isteyen müvekkil gibisiniz yahu... Az sabır!..
Hiperaktif gençlik
sayın adminim iş istedik derken sorularımız vardı anlamında konuyu bilmeyen biri moderatörlük veya yönetici adayı istedigimizi sancak
Sırası oldugunu ve yogun oldugunu bilyoruz normal olrak adminsin konun açılmasının sebebi kanatimce bu konuyu tartışarak bir çözüm yolu bulma amaçlıdır.
Ayrıyeten Elif'in cevabına bayılamdım çözüm yolu ve farklı bir yol sunmayan cevaplar beni ilgilendirmiyor.
Yalnız anlayacagımzı anladık; Konular tık diye silincek...Çözüm arayışı yok çünkü...
Kaideye almıyorum
PekiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızFazlası ile Görür
iyi en azından iş listendeCevap vereceğim Anıl...
İş listemde
Önerinizi reddediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?