Factoreyiz
Üye
şimdi deniyorum bu arada rom mangerin pro olayını halletim oyun kapanmazsa yapıcam sanırımben cok yaptım valla olmazsa fifa nin modlu versiyonu var forumda
şimdi deniyorum bu arada rom mangerin pro olayını halletim oyun kapanmazsa yapıcam sanırım
şimdi deniyorum bu arada rom mangerin pro olayını halletim oyun kapanmazsa yapıcam sanırım
oyun durduruldu diyip kapatıyor gene silip baştanmı yükliyim
linkini atabilirmisin duruyorsaben cok yaptım valla olmazsa fifa nin modlu versiyonu var forumda
bu program online oyunlarda iş görmüyor gene değilmi başka bir oyundada denedim giren oyunda aynı hatayı gene verdiyok su an htc kullanıyom onda olmuyo s off olayından dolayi
bu program online oyunlarda iş görmüyor gene değilmi başka bir oyundada denedim giren oyunda aynı hatayı gene verdi
Oyununa gore degisir. Online oyunarin cogunda calismiyor olsa da istisnalar olsbiliyor. Su an aklimda yok tabii.
Büyük şirketlerde olmuyor normallerini gamekiller gamecih gameguardianlada yaparsınfredomun ozaman hiçbir ekstrası yok
Bildigim icin soyluyorum. Kimi oyunlar gordum ki gamekiller calismazken freedom calisti. Kimilerinde de tam tersi. Oluyor yani. Hatta bi sirketin bi oyununda bu mumkunken, diger oyununda calismiyor falan.
tabikide herşey istediğimiz gibi olmucak ama okadar ümit ederek indiriyoruz uygulamayı sonuç sıfır
O hatayi aldigin oyunlarda genelde hile olmuyor. Yine de denemek istersen eger, freedoma start konumuna getirdikten sonra telefonundaki menuden oyuna gir.Bnde this aplication cannot be free hatası alıyorum nasıl çözülür???
O şekidede denedim ama olmuyor bi soruyum dedim belki çözümü vardır diyeO hatayi aldigin oyunlarda genelde hile olmuyor. Yine de denemek istersen eger, freedoma start konumuna getirdikten sonra telefonundaki menuden oyuna gir.
Hiç freoomla oyundan paralı bişey alan var mı
hatirladigim kadariyla o oyunda olmuyor. hem zatwn birinde calisirken digerinde de garanti olacak diyemeyiz.Kimsede yokmu biri denese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?