Silinebilir ya da kilitlenebilir. Teşekkürler.

ben cok yaptım valla olmazsa fifa nin modlu versiyonu var forumda
şimdi deniyorum bu arada rom mangerin pro olayını halletim oyun kapanmazsa yapıcam sanırım
şimdi deniyorum bu arada rom mangerin pro olayını halletim oyun kapanmazsa yapıcam sanırım

oyun durduruldu diyip kapatıyor gene silip baştanmı yükliyim

oyun durduruldu diyip kapatıyor gene silip baştanmı yükliyim

Burdamısın ?
ben cok yaptım valla olmazsa fifa nin modlu versiyonu var forumda
linkini atabilirmisin duruyorsa

vega1977

Üye
yok su an htc kullanıyom onda olmuyo s off olayından dolayi

Oyununa gore degisir. Online oyunarin cogunda calismiyor olsa da istisnalar olsbiliyor. Su an aklimda yok tabii.

Büyük şirketlerde olmuyor normallerini gamekiller gamecih gameguardianlada yaparsın fredomun ozaman hiçbir ekstrası yok

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Büyük şirketlerde olmuyor normallerini gamekiller gamecih gameguardianlada yaparsın fredomun ozaman hiçbir ekstrası yok

Bildigim icin soyluyorum. Kimi oyunlar gordum ki gamekiller calismazken freedom calisti. Kimilerinde de tam tersi. Oluyor yani. Hatta bi sirketin bi oyununda bu mumkunken, diger oyununda calismiyor falan.

Bildigim icin soyluyorum. Kimi oyunlar gordum ki gamekiller calismazken freedom calisti. Kimilerinde de tam tersi. Oluyor yani. Hatta bi sirketin bi oyununda bu mumkunken, diger oyununda calismiyor falan.

tabikide herşey istediğimiz gibi olmucak ama okadar ümit ederek indiriyoruz uygulamayı sonuç sıfır

Bnde this aplication cannot be free hatası alıyorum nasıl çözülür???

O hatayi aldigin oyunlarda genelde hile olmuyor. Yine de denemek istersen eger, freedoma start konumuna getirdikten sonra telefonundaki menuden oyuna gir.
O şekidede denedim ama olmuyor bi soruyum dedim belki çözümü vardır diye

Tepkiler: Silinen Üye 484994
Hiç freoomla oyundan paralı bişey alan var mı

interka

Üye
Ice age adventure de calisirmi?

interka

Üye
Bi denesen hocam bende ona gore root yapicam tlfna

vega1977

Üye
Bende yok ki su an teli degidtirdim