Esendağlı Üye Revengeful' Alıntı: 219 sayfa Genişletmek için tıkla ... Mit ajanı gibi çalışmışsın yabenim 9 sayfa
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Esendağlı' Alıntı: Mit ajanı gibi çalışmışsın yabenim 9 sayfa Genişletmek için tıkla ... Anıl yaaa... Kısa ve öz adam Aşağıda Pınar'ın bana lakap taktığı dönemden bazı kesitler. Ciciş demiş keşke banlataydım Bazı isimleri sansürlemeye üşendim. Lakaplara devam bu arada.. Bir tane daha vardı onu bulamadım şimdi.. Yönetim 2 sayfa sohbet etmişti şikayetimde.. - - - Eklendi - - - Kendi şikayetimde bile sohbet etmişim.. Sonra neden 5 puan verdiler bana diyorum..
Esendağlı' Alıntı: Mit ajanı gibi çalışmışsın yabenim 9 sayfa Genişletmek için tıkla ... Anıl yaaa... Kısa ve öz adam Aşağıda Pınar'ın bana lakap taktığı dönemden bazı kesitler. Ciciş demiş keşke banlataydım Bazı isimleri sansürlemeye üşendim. Lakaplara devam bu arada.. Bir tane daha vardı onu bulamadım şimdi.. Yönetim 2 sayfa sohbet etmişti şikayetimde.. - - - Eklendi - - - Kendi şikayetimde bile sohbet etmişim.. Sonra neden 5 puan verdiler bana diyorum..
minoo Üye T i B i A M E' Alıntı: benimki 2 sayfa Genişletmek için tıkla ... Lütfen daha duyarlı olalım Mert, bütün özelimi döktün
T i B i A M E' Alıntı: benimki 2 sayfa Genişletmek için tıkla ... Lütfen daha duyarlı olalım Mert, bütün özelimi döktün
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Mc Respawn' Alıntı: 123 Genişletmek için tıkla ... 1234 o bi kre taam mı
Sago.Kaf-Kef Üye ilkokuldaki ispiyoncu arkadaslar vardı bizim bisey yaptigimizda solugu mudur yardimcisinin veya hocanin yaninda alirlardi... bu konuyu gorunce aklima onlar geldi
ilkokuldaki ispiyoncu arkadaslar vardı bizim bisey yaptigimizda solugu mudur yardimcisinin veya hocanin yaninda alirlardi... bu konuyu gorunce aklima onlar geldi