signed veya unsigned olması neyi ifade ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

sıgned dosyalarını sorun olmadan yuklersın ımzalıdır ama unsıgned ımzasız dosyadır yukleyemessın telefonu haclemen lazım o zamn unsıgned lerı yukleyebılırsın yardımcı olabıldım sanırım

Tepkiler: Amaru Shady

bayon

Üye
ayrıca kendinden signed uygulamalar güvenilir uygulamalardır.

uğur e

Üye
sıgned.ne bakıyn hade indır kur beni der sana.unsigned.hele dur gardaş sertifikan varmı yada telin hecklımi dıye sorar sana anladn zaten sen onu.

MrExpert

Üye
Signed lar daha güvenli olur Teli hackleme gerrği duymassın hack sorunlarıylada uğraşmassın...

chartall

Üye
ArkadaşLar Hack'i Çok büyük bir sorunmuş gibi gösteriyorLar.Ama 5-10 dk'Lık bir işLemLe TeLefonunu Hack'LeyebiLirsin güvenLiLik açısından da ben bir zararını görmedim unsigned uyguLamaLarın ...

Bu Benim görüşüm ...

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bazıları yazılıma zarar verebiliyor ve hackleyince telde sorunlar olabiliyor

Signed dosyalar Nokia tarafından incelenmiş dosyalardir. Güvenilirdir. Unsigned dosyalar sadece geliştirilmis oluyor. Editsiz nokia unsigned kabul etmez.
Sign durumundaki dosyalar genelde ücretlidir

uğur e

Üye
benim tel heckli bırak sorunu ufak bir kasılma dahi yapmyr.bence bunlar fitne

noss_bar

Emekli Yönetici
telefonunlarımız içinde sertifika denetleyen bir sistem vardır.

yazılımcı yazılımını yazar ve nokia'ya gönderip nokia uygulamanın güvenli olup olmadığını onaylar ve içine sertifika gömer ve kullanıcılara sunar telefon içindeki sertifika sistemi bu sertifikayı doğrular ve yükler. sorun yok temiz temiz kullan. signed olay budur..

unsigned ise genelde benim gibi sis içinde değişik yapmaya kalktığımda sertifika ortadan kalkar ben kendi adıma konuşursam uygulama içindeki dil dosyalarını bezende Exe içinde bazende daha farklı dosyalarıda değiştirir türkçeye çeviririm çünkü çok az sayıda türkçe uygulama bulursun onun için türkçe çeviri için iş başa düşer ben çeviririm. ee sertifika olayı nokia yaptığı için uygulamaya sertifika atayamam mecburen sertifikasız uygulama olarak paylaşırım.

Hack işlemi basit ve sorunsuzdur hackten kimsenin telefonuna zarar gelmez tabi bu biraz sana bağlı. hack işlemi telefon içindeki sertifika denetim sistemini devre dışı bırakır. denetleme olmadığı için bütün uygulamaları signed unsigned her şeyi kurarsın.

Önemli olan: sistemin açık diye her önününe gelen unsigned uygulamayı yüklememen güvenilir olanları yüklemen ve mümkünse hep e ye hafıza kartına yüklemen.

Hackte iki kilit açılır biri sertifika kiliti biride sistem dosyaları kilidi tavsiyem sadece sertifika kilidini açman sistem dosyalarını açma onları açmanın stadrt kullanıcı için pek işine yaramaz daha çok mod ile ilgilidir ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...