Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Size bir soru: Peygamber Efendimiz (S.A.V) döneminde sigara olsaydı yasaklanır mıydı yasaklanmaz mıydı?
U r right
Size bir soru: Peygamber Efendimiz (S.A.V) döneminde sigara olsaydı yasaklanır mıydı yasaklanmaz mıydı?
O zamanlar sigara olmasada başka şeyler vardıSize bir soru: Peygamber Efendimiz (S.A.V) döneminde sigara olsaydı yasaklanır mıydı yasaklanmaz mıydı?
Ben tüm sene İngilizceden başka birşey görmedim ve okulda Türkçe konuşulması yasaktatlım burda anlatım bozukluğu yaptın. ya ''içmeyen'' yerine ''içen'' yazıcaktın ya da cümlenin sonundaki ''içer'' yerine ''içmez'' yazıcaktın
içmeyin şu sigaraları yaa madem sağlığınızı düşünmüyorsunuz kız arkadaşlarınızı düşünün. ağzınız leş gibi kokarken kızlar sizin yanınızda nasıl dursun? bu yüzden sigarayı bırakın. Bu arada konu ağız kokusuna gelmişken lütfen herkes günde 2 kere dişlerini fırçalasın ve dilinizi de temizlemeyi unutmayın (fırçanın arkasında dil temizleyicisi var.).
ağzınızın nasıl koktuğunu anlamak için parmağınızı ağzınızın(dilinize vs.) içine sokun sonra koklayın parmağınızı o zaman anlarsınız. sonrada diceksiniz ki kendi kendinize insanlar nasıl dayanmış ağzımın kokusuna iğrennnççççç.
Helal olsun. Daim olsun.Allaha şükür içmiyorum içmedim içmeyeceğim
Burada sana katılıyorum. Haklısın.Herkes özentilikle başlamıştır. Çevresinde sigara içen 1 kişi bile yoksa insan içer mi ?
Sarhoş etse bitecek mi dert? Yahut sigara içenin mantıklı bir açıklaması mı var ki?söylüyoruz ama bence boşuna söylüyoruz. onlar bildiğini yapacak. ya bi de dertliğim ondan içiyorum demezler mi. ne kadar saçma! sanki sigara sarhoş mu edioda unutturuyor. :/ canınız sıkkınken gidin bilgisayar oynayın. dışarı çıkın alışveriş filan yapın. yapıcak aslında bi sürü şey var ama insanlar hep tembel malesef :/
O zamanı bu zamanı mı farkediyor?Size bir soru: Peygamber Efendimiz (S.A.V) döneminde sigara olsaydı yasaklanır mıydı yasaklanmaz mıydı?
Bizim apartman sigara kokuyor. Geceleyin pencereyi açıyorum dışarıdan taze hava almak için, sigara kokusu doluyor eve
Hiç başlamadım çok şükür ailemde sigara içenleri görmeme rağmen
bu konuda haklısın camı aç birileri gelsin evinizin yakınında sigara içsin hemen kokusu geliyor ve hasta insanlar için bu sigara dokunuyor...
Geçen dışarı çıktım bankta oturuyodum az ilerdeki bankta sigara içen yüzünden temiz havadanda olduk keyiften de
Sigara dini açıdan da Mekruh'dur...
Hiç başlamadım çok şükür ailemde sigara içenleri görmeme rağmen
bu konuda haklısın camı aç birileri gelsin evinizin yakınında sigara içsin hemen kokusu geliyor ve hasta insanlar için bu sigara dokunuyor...
Geçen dışarı çıktım bankta oturuyodum az ilerdeki bankta sigara içen yüzünden temiz havadanda olduk keyiften de
Sigara dini açıdan da Mekruh'dur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?