kurt bey Üye ChavRash' Alıntı: sıkıntılar bittiği, işler yoluna girdiği zaman. : ) Genişletmek için tıkla ... hocam bukezde sıkıntılar bittimi işler yoluna girdimi keyif cigarası yakarsın yanılıyormuyum
ChavRash' Alıntı: sıkıntılar bittiği, işler yoluna girdiği zaman. : ) Genişletmek için tıkla ... hocam bukezde sıkıntılar bittimi işler yoluna girdimi keyif cigarası yakarsın yanılıyormuyum
crazy_amigo06 Üye bende içiorum bu şekilde hem butceme hemde kendime cok guzel zarar veriorum ve mutluyum heheheh
ben_daha_yeniyim Üye 1 aydır içmiyorum doktor kuralı son 2 ayım kaldı nasıl ıcecegım ama varya kolı kolı malbora alıp acısını cıkarıcam valla
1 aydır içmiyorum doktor kuralı son 2 ayım kaldı nasıl ıcecegım ama varya kolı kolı malbora alıp acısını cıkarıcam valla
lossalive Üye İçmiyorum - içmemde... İnsanın kendini zehirlemesinin nasıl bir mantığı var içenler söyleyebilirmi? Leş gibi kokmak, kendine ve çevrendekilere zarar vermek insanın hoşunamı gider?
İçmiyorum - içmemde... İnsanın kendini zehirlemesinin nasıl bir mantığı var içenler söyleyebilirmi? Leş gibi kokmak, kendine ve çevrendekilere zarar vermek insanın hoşunamı gider?