Meraba,
10.20.2013 Tarihinde Türkcell bayinden aldığım ve severek kullandığım note 2'mi satmaya karar verdim.Satma sebebim biraz daha küçük ekranlı telefon almak.
Telefonumun özelliklerini anlatmaya gerek yok bilen bilir.Şuan ki tepe modellerle yarışacak donanım ve yazılıma sahiptir.
Kozmetik olarak bahsedersem sağ üst köşesinde milim deneck kadar soyulma vardır göze batacak cinsten değil.Malum Samsung' un alışılmış kozmetik durumu.Onun dışında ÇİZİK,DARBE, KIRIK, ÇATLAK VB. hiç bir DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL.Telefonumu hep özenerek ve büyük titizlikle kullandım.Zaten elinize aldığınızda fark edersiniz.
Telefonumun yanında PDA teknolojiden 75tl'ye aldığım Orjınal yedek batarya ve batarya doldurma standı hediye olarak verilecek.Malum zaten 3100 mah batarya 2 günü rahat cıkarmanıza olanak tanıyor.Bide bunun yanıda Orjınal bataryada olunca telefonu sarja takmayı unutun derim size
Kısaca bahsedilecek herseyinden bahsettim.Aklınıza takılan soru olursa msj atmanız yeterli en kısa zamanda geri dönüş yaparım.
Takas olur ama sadece Kırşehir içi elden ve LG G2 veya İPhone 5 ile.
Fiyat:1100
NOT: gereksiz alıcı olmayan insanlar ilana yorum yaparak kirletmesin.Resimler Gün içinde eklenecek.