YumukluSucurta Üye 1 tane benden Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur --------------- Ekleme --------------- Bazı parazitler bağırsakta yaşar, bağırmasak da... --------------- Ekleme --------------- karım öyle hamarat ki çok iyi kafa ütüler.. --------------- Ekleme --------------- bence günün lafı Ne davamıza göre bir kız bulduk, ne de bir kızın istediği gibi basit olduk, kız dediğin İstanbul gibi olmalı, fethi zor, fatihi tek!!!!!
1 tane benden Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur --------------- Ekleme --------------- Bazı parazitler bağırsakta yaşar, bağırmasak da... --------------- Ekleme --------------- karım öyle hamarat ki çok iyi kafa ütüler.. --------------- Ekleme --------------- bence günün lafı Ne davamıza göre bir kız bulduk, ne de bir kızın istediği gibi basit olduk, kız dediğin İstanbul gibi olmalı, fethi zor, fatihi tek!!!!!
Perfect! Üye seameer' Alıntı: geldim abijm kaçarmı hiç kurtuluş yok tabisi Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Sen bu saat te uyanırmıydın
seameer' Alıntı: geldim abijm kaçarmı hiç kurtuluş yok tabisi Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Sen bu saat te uyanırmıydın
seameer Üye halil09' Alıntı: Hoşgeldin Sen bu saat te uyanırmıydın Genişletmek için tıkla ... tabisiii tabisiiii neler oluyo dünyada
halil09' Alıntı: Hoşgeldin Sen bu saat te uyanırmıydın Genişletmek için tıkla ... tabisiii tabisiiii neler oluyo dünyada
seameer Üye halil09' Alıntı: Valla öyle senin buraya gelmen bile bişey Genişletmek için tıkla ... sayende abijim sayende ehee
halil09' Alıntı: Valla öyle senin buraya gelmen bile bişey Genişletmek için tıkla ... sayende abijim sayende ehee
Perfect! Üye seameer' Alıntı: pusuda Genişletmek için tıkla ... asıl ben pusudayım --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: vay be bi zamanlar ne eğlenirdk burda Genişletmek için tıkla ... modası geçti ya iğrenç espri yazmıyoruz artık
seameer' Alıntı: pusuda Genişletmek için tıkla ... asıl ben pusudayım --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: vay be bi zamanlar ne eğlenirdk burda Genişletmek için tıkla ... modası geçti ya iğrenç espri yazmıyoruz artık