Perfect! Üye +Özel okulla normal okulun farkı nedir? -Mesela siz " Ali gel " yazıyorsunuz. Biz " Ali " yazıp 3234'e gönderiyoruz. Ali geliyor. --------------- Ekleme --------------- +Geçen gün Michael Jackson beni aradı, tehtit etti. -Nerden biliyosun Michael Jackson olduğunu? +Bana öle-jackson dedi. --------------- Ekleme --------------- Adamın biri cinmiş, karısı da tekila. --------------- Ekleme --------------- +Hapishanelerde neden demir parmaklıklar vardır? -Hırsız girmesin diye.
+Özel okulla normal okulun farkı nedir? -Mesela siz " Ali gel " yazıyorsunuz. Biz " Ali " yazıp 3234'e gönderiyoruz. Ali geliyor. --------------- Ekleme --------------- +Geçen gün Michael Jackson beni aradı, tehtit etti. -Nerden biliyosun Michael Jackson olduğunu? +Bana öle-jackson dedi. --------------- Ekleme --------------- Adamın biri cinmiş, karısı da tekila. --------------- Ekleme --------------- +Hapishanelerde neden demir parmaklıklar vardır? -Hırsız girmesin diye.
seameer Üye Buster_B' Alıntı: + Bayan otobüs şoförü işinin ilk günü işten ayrılmış neden? - Öğrenciler paso gösteriyormuş, korkmuş. + Evlenmeden olmaz !.. - O zaman, evlenince ara beni... - Seni kasapta görmüşler, "yağlı koyun, yağsız koyun" diye bağırıyormuşsun. - Sınavda dereceye girmek için çok çalıştı ama hasta olunca derece ona girdi. --------------- Ekleme --------------- (bunları yazma diyosanız söyleyin) Genişletmek için tıkla ... güzelmiş bunlar
Buster_B' Alıntı: + Bayan otobüs şoförü işinin ilk günü işten ayrılmış neden? - Öğrenciler paso gösteriyormuş, korkmuş. + Evlenmeden olmaz !.. - O zaman, evlenince ara beni... - Seni kasapta görmüşler, "yağlı koyun, yağsız koyun" diye bağırıyormuşsun. - Sınavda dereceye girmek için çok çalıştı ama hasta olunca derece ona girdi. --------------- Ekleme --------------- (bunları yazma diyosanız söyleyin) Genişletmek için tıkla ... güzelmiş bunlar