Shsh kaydı almak

Grdly

Üye
    Konu Sahibi
Shsh kaydı almak
Merhaba arkadaşlar. Iphone 4 unlock factory ile açılmış telefonuma jailbreak yapmak istiyorum. Daha önce jailbreak ve shsh kaydı yapmadım. Telefonum sürümü 6.1.3. Araştırdığım kadarıyla jailbreak yaptığımda telefon her kapandığında tekrardan pc'ye bağlamam gerekiyormuş. Acaba bu şekilde olmayan bir jailbreak var mı? Bir de shsh kaydı alırken bir türlü kaydı bulamıyor. Start server dediğimde sürekli arama yapıyor.

-Fight-

Üye
6.1.3 için jb yok henüz 6.1.2 shsh kaydınız varsa downgrade yapıp jb leyin daha iyi olur

Grdly

Üye
    Konu Sahibi
6.1.3 için jb yok henüz 6.1.2 shsh kaydınız varsa downgrade yapıp jb leyin daha iyi olur

Maalesef daha önce shsh kaydı hiç alınmadı. Tinyumbrella ile şimdi almak istiyorum fakat sürekli Server arama yapıyor ve hiç bir kayıt bulmuyor

Grdly

Üye
    Konu Sahibi
SHSH kaydı aldım . Bulduğu kayıtlar 4.3.1 ve 5.1.1.Bu kayıtlarda jailbreak yapabilir miyim tavsiye eder misiniz?

-Fight-

Üye
bence 5.1.1 cfw oluşturup restore edip yükleyip jb yapın bence benim 4s keşke düşse 5.1.1 e

Grdly

Üye
    Konu Sahibi
Geri dönme işlemi yaparken tinyumbrella veya iTunes hangisini kullanacağım. Ayrıca telefonum unlock factory ile açıldı herhangi bir sıkıntı çıkarmı? Bir sorun çıktığında tekrar eski sürüme geçebilir miyim?

- - - Eklendi - - -

Shsh kaydı aldıktan sonra yapmam gereken ilk işlem nedir?Normal iphone sürümünü bilgisayara indirmem gerekiyor mu (yaklaşık 800 mb)? Yoksa direk redsn0w ile jailbreak butonuna basayım mı.

Grdly

Üye
    Konu Sahibi
Redsn0w ile jailbreak yaparken şu hatayı aldım
dyld: code signature for shared cache failed with errno:7

-Fight-

Üye
cydia dan alınan shsh ler hatalı

Grdly

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım hatanın sebebi 6.1.3 den 5.1.1 e düşürmeden direk jailbreak yapmam. Şu an 7 nin beta 1 yükledim. Şimdilik sorun yok.

Grdly

Üye
    Konu Sahibi
iOS 7 beta 1 den sonra tinyumbrella ile 6.1.3 ün shsh kaydını almak istedim ama şu hataları aldım. Acaba geri dönüş yapamazmıyım 6.1.3 e

Ilk açılışta gelen hata

Shsh kaydı alırken gelen hata

Shsh kayıtları olan hata 6.1.3 gözükmüyor