Show Tv Sunucusu Kırca'dan Atv Gafı...

Konu Sahibi
Show Tv Sunucusu Kırca'dan Atv Gafı...
SHOW TV SUNUCUSU KIRCA'DAN ATV GAFI...

Yıllarca atv ana haberi sunan Ali Kırca, alışkanlıklarından vazgeçemiyor. Uzun yıllar Atv'de ana haber bültenini sunan Kırca, 2007'nin son günlerinde sürpriz şekilde Show'a transfer olmuştu. Ali Kırca yeni kanalına tam olarak alışamamış olacak ki, bu akşam haberleri sunarken büyük bir gaf yaptı.Kırca, bu akşam stüdyosunda 'Var mısın, yok musun?' yarışmasında 125 Bin YTL kazanan Ömer Boran, oğlu Yağız ve programın yapımcısı-sunucusu Acun Ilıcalı'yı konuk etti. Kırca, Öğretmen Ömer Boran'ın insanları kan vermeye teşvik eden sözlerinden sonra, olayı takip edeceklerini belirtmek isterken, dili sürçtü ve...

"Biz bunu Atv Haber, özür dilerim Show Haber'de, alışkanlıklar kolay geçmiyor. Show Haber'de bunun kampanyasını sürdüreceğiz. Diğer kanallarda sürdürsünler hiçbir sakıncası yok" dedi.

Altun.

Üye
ewet bende camlı izledim o gafı

omayra

Üye
Vallahi be de bekliyordum. Oldu sonunda. Amaaann ben sevmiyorum zaten Ali Kırca'yı. Tutaydı dilini de yapmayaydı gaf! Ciddiyetsiz adam!

CoYoTe®

Üye
Ali Abi'nin Videosundan Sonra Herşeyi Beklerim Ondan

elmyra

Üye
yaa walla ciddiyette trt spikerlerinin üstüne tanımam

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ali Kırca Kameramanlıyla Beraber Taransfer Oldu Oraya
O Geldi Geleli Show Tv Nin Fon Müziği Teması Hepsi Atv Ile Aynı Oldu Farkettiyseniz