CEREN Üye uy uy arasıra ii olur hem bak stres atarsın telefonu duvara fırlatınca fırlatınca bana yaz temamı
CEREN Üye yok ya sen fırlatma senın tel bıraz tuzlu manyak yazmıştım ama diablos bak gercekten içinden geliyorsa tel fırlatmak hiç düşünmeden yap acayip rahatlıyo insan
yok ya sen fırlatma senın tel bıraz tuzlu manyak yazmıştım ama diablos bak gercekten içinden geliyorsa tel fırlatmak hiç düşünmeden yap acayip rahatlıyo insan
DiaBLoS Admin Tmm fırlatıyorum ama yatağa şeytan diyor ki git kafanı buz gibi suya sok yapacam şimdii hemen
mservank Üye manyak!' Alıntı: şeytan dioki okulu bombala Genişletmek için tıkla ... demek sadece bana dememiş
Praetor Emekli Yönetici mservank' Alıntı: demek sadece bana dememiş Genişletmek için tıkla ... Sanırım şeytanın okulları ortadan kaldırmak gibi bir planı var
mservank' Alıntı: demek sadece bana dememiş Genişletmek için tıkla ... Sanırım şeytanın okulları ortadan kaldırmak gibi bir planı var
ufuk023 Üye şeytan dediğini yapabilirsin. belki bi işe yarar. yada ne biliyim şeytana sor bakalım. banada şeytan dediki ne yaparsan yap sen özgürsün...
şeytan dediğini yapabilirsin. belki bi işe yarar. yada ne biliyim şeytana sor bakalım. banada şeytan dediki ne yaparsan yap sen özgürsün...
Anıl Umut Emekli Yönetici şeytan diyor ki şu kızı kolundan tut getir ağzını burnunu dağıt ama kıyamam