iremm Üye @rzu' Alıntı: abimin gözü önünde konu hortlatma haaa ben bilirim yapacağımııı Genişletmek için tıkla ... kime diyon yaw bu lafları bana mı?
@rzu' Alıntı: abimin gözü önünde konu hortlatma haaa ben bilirim yapacağımııı Genişletmek için tıkla ... kime diyon yaw bu lafları bana mı?
elmyra Üye Konu Sahibi Nazy' Alıntı: yine bir konunun kendinden geçişini izliyoruz Genişletmek için tıkla ... nazy biliyosun dimi konu kendinden gecerde sana bişey olmasın iremm' Alıntı: bişiler dönüyor ama bana da söyleyin Genişletmek için tıkla ... ortada bişey yok yada negative söylerse bizde öğrenecez iremm' Alıntı: ben ediyorum ama Genişletmek için tıkla ... negative söyleyecekmişş iremm' Alıntı: kime diyon yaw bu lafları bana mı? Genişletmek için tıkla ... konuyu hortlatan negative olduğuna göre ona söylüyorum negative aşıkmış arkadaslar gecen böyle bişey duydum aslı varmıdır yokmudur bilmiyorum cevabı onda
Nazy' Alıntı: yine bir konunun kendinden geçişini izliyoruz Genişletmek için tıkla ... nazy biliyosun dimi konu kendinden gecerde sana bişey olmasın iremm' Alıntı: bişiler dönüyor ama bana da söyleyin Genişletmek için tıkla ... ortada bişey yok yada negative söylerse bizde öğrenecez iremm' Alıntı: ben ediyorum ama Genişletmek için tıkla ... negative söyleyecekmişş iremm' Alıntı: kime diyon yaw bu lafları bana mı? Genişletmek için tıkla ... konuyu hortlatan negative olduğuna göre ona söylüyorum negative aşıkmış arkadaslar gecen böyle bişey duydum aslı varmıdır yokmudur bilmiyorum cevabı onda
Nazy Üye DiaBLoS' Alıntı: Nazy dostum benim iş ne oldu? Rica ediyorum bak.. Genişletmek için tıkla ... hazırlıyorum Ali fazla bişey kkalmadı
DiaBLoS' Alıntı: Nazy dostum benim iş ne oldu? Rica ediyorum bak.. Genişletmek için tıkla ... hazırlıyorum Ali fazla bişey kkalmadı
iremm Üye negative aşıkmış arkadaslar gecen böyle bişey duydum aslı varmıdır yokmudur bilmiyorum cevabı onda[/quote] olayın aslı çıktı
negative aşıkmış arkadaslar gecen böyle bişey duydum aslı varmıdır yokmudur bilmiyorum cevabı onda[/quote] olayın aslı çıktı
elmyra Üye Konu Sahibi sayın negative hala açıklama yapmamışsınız bakın burdan duyuruyorum eğer siz acıklama yapmassanız kim olduğunuda öğrendim ben acıklayacağım
sayın negative hala açıklama yapmamışsınız bakın burdan duyuruyorum eğer siz acıklama yapmassanız kim olduğunuda öğrendim ben acıklayacağım
kurt bey Üye FirstClasss' Alıntı: elbetteki var adı da Ersin Genişletmek için tıkla ... ersin kim yaw. Ozanla olan alkası nedir?
FirstClasss' Alıntı: elbetteki var adı da Ersin Genişletmek için tıkla ... ersin kim yaw. Ozanla olan alkası nedir?
elmyra Üye Konu Sahibi FirstClasss' Alıntı: elbetteki var adı da Ersin Genişletmek için tıkla ... evet ya Negative ile alakasıı nedirrr ersin kimm
FirstClasss' Alıntı: elbetteki var adı da Ersin Genişletmek için tıkla ... evet ya Negative ile alakasıı nedirrr ersin kimm
FirstClasss Üye aa ben yanlış anlamışım özür dilerim ben kimseye alıntı yapmadım sadece konuya cevap olarak
Ozan Admin Ersin adlı erkek şahıs ile bir alakam bulunmamaktadır arkadaşlar yanlıs anlasılma olmasın aman @rzu bu konuda ne açıklama yapacak merak ediyorum ortaya bişey attı ama bize yıktı sanki biz açıp seviyorum diye bağırdık. Ben bir açtım mı yazı fontunun büyüklük sınırı yetmez yazmaya , biz yazdık mı öyle yazarız
Ersin adlı erkek şahıs ile bir alakam bulunmamaktadır arkadaşlar yanlıs anlasılma olmasın aman @rzu bu konuda ne açıklama yapacak merak ediyorum ortaya bişey attı ama bize yıktı sanki biz açıp seviyorum diye bağırdık. Ben bir açtım mı yazı fontunun büyüklük sınırı yetmez yazmaya , biz yazdık mı öyle yazarız
Quattro Üye Asıl ben aşığım ulennnn kim ne yapıyo bi açıklarsam yer yerinden oynar maxicep karışır laiklik elden gider euro 2.5 ytl yi görür bush istifa eder saddam geri gelir varsa üstüne gelsin......
Asıl ben aşığım ulennnn kim ne yapıyo bi açıklarsam yer yerinden oynar maxicep karışır laiklik elden gider euro 2.5 ytl yi görür bush istifa eder saddam geri gelir varsa üstüne gelsin......
elmyra Üye Konu Sahibi Negative' Alıntı: Konu açık kalmasın istersen Söyle bakalım sen de Herkes takipte, bana pm atıyorlar @rzu cevap yazsın bu konuya diye ... Genişletmek için tıkla ... sayın negative madem acıklama yapmayacaktınız benim güzelim konumu neden hortlatıp öne cektiniz ve kim size pm atıyor isimlerini verirseninizz bizde merak edenleri biliriz hem acıklama yapacam fakatt abimin bu sitede tarih olmasını bekliyorum benim bildigim kadarıyla siz acıklayacaktınız ama bilemiyorummm neden vazgeçtiniz
Negative' Alıntı: Konu açık kalmasın istersen Söyle bakalım sen de Herkes takipte, bana pm atıyorlar @rzu cevap yazsın bu konuya diye ... Genişletmek için tıkla ... sayın negative madem acıklama yapmayacaktınız benim güzelim konumu neden hortlatıp öne cektiniz ve kim size pm atıyor isimlerini verirseninizz bizde merak edenleri biliriz hem acıklama yapacam fakatt abimin bu sitede tarih olmasını bekliyorum benim bildigim kadarıyla siz acıklayacaktınız ama bilemiyorummm neden vazgeçtiniz