mahzunikaya
Üye
Bende memnun oldum arkadaşım.Selam Mahzuni ben de Hidayetmemnun oldum...
Zaman insanı eskittiği gibi dostlukları da eskitiyor belki insan vefasız belki de zaman ama sonuçta kaybedilen bir değerler var.Hoş geldin MahzuniBen Aykut buraların eski Muhtarıyım Şaka bir yana önceleri çok sohbet dönerdi buralarda
Aman üstad deme öyleBende memnun oldum arkadaşım.
Zaman insanı eskittiği gibi dostlukları da eskitiyor belki insan vefasız belki de zaman ama sonuçta kaybedilen bir değerler var.
Yok arkadaşım sadece geneline konuştum bende böyle sizin gibi arkadaşlarla arkadaşlık etmek amacım.Aman üstad deme öyleBir ıslık çalsam herkesi toplarım buraya İş-güç engel oluyor işte. Ufak tefek birkaç dargınlık da oldu ama çözeriz onları biz. Mesela birisini şimdi çözeyim Dedemle minicik bir konuda anlaşamamıştık, bir süredir konuşmuyorduk @Dede ver o elini öpeyim.
Öyleyse tekrar hoş geldin Mahzuni, 3G'ye takıl çok kişi ile tanışırsın. Gereksizler, Gececiler, GönüldaşlarYok arkadaşım sadece geneline konuştum bende böyle sizin gibi arkadaşlarla arkadaşlık etmek amacım.
?Öyleyse tekrar hoş geldin Mahzuni, 3G'ye takıl çok kişi ile tanışırsın. Gereksizler, Gececiler, Gönüldaşlar
İyiyim saol sen nasılsın
Maalesef Ahmet abi banlanmış, neden banlandığını bilen var mı?Aman üstad deme öyleBir ıslık çalsam herkesi toplarım buraya İş-güç engel oluyor işte. Ufak tefek birkaç dargınlık da oldu ama çözeriz onları biz. Mesela birisini şimdi çözeyim Dedemle minicik bir konuda anlaşamamıştık, bir süredir konuşmuyorduk @Dede ver o elini öpeyim.
Dede Neden Banlandı ? | Sayfa 10İyiyim saol sen nasılsın
Maalesef Ahmet abi banlanmış, neden banlandığını bilen var mı?
Kimde kaldı kiOooo iyiyim sen nasılsınEski heyecan kalmadı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?