'Patron Üye ben hep mavı ıstedım . hiç olmadı. şuankıde değil. ama farketmıyor sevdıkten sonra onemlı değil..
Silinen Üye 737108 Kapalı Hesap Bazı kızlar çok güzel bakıyor. Göz Rengi pek önemli değil benim için bakınca o ışığı görmem yeterli
Türe Üye The Dark Knight' Alıntı: Bazı kızlar çok güzel bakıyor. Göz Rengi pek önemli değil benim için bakınca o ışığı görmem yeterli Genişletmek için tıkla ... hacı başen ışığı görmek pek hayra yorumlanmaz
The Dark Knight' Alıntı: Bazı kızlar çok güzel bakıyor. Göz Rengi pek önemli değil benim için bakınca o ışığı görmem yeterli Genişletmek için tıkla ... hacı başen ışığı görmek pek hayra yorumlanmaz
pelın_ enginzz' Alıntı: gözlerinin bana bakarken ışıldaması yeter Genişletmek için tıkla ... o benım lafım bıkere engıncım
enginzz' Alıntı: gözlerinin bana bakarken ışıldaması yeter Genişletmek için tıkla ... o benım lafım bıkere engıncım
Sandrake Üye mangdaşire' Alıntı: valla sevgili olsunda ne renk olursa olsun siyah olacaksa kömür siyahı,mavi olacaksa deniz mavisi,yeşil olacaksa çam yeşili,kahverengi olacaksa da 40 yıl hatır bırakacak bir kahverengi olsun Genişletmek için tıkla ... Güzeldi
mangdaşire' Alıntı: valla sevgili olsunda ne renk olursa olsun siyah olacaksa kömür siyahı,mavi olacaksa deniz mavisi,yeşil olacaksa çam yeşili,kahverengi olacaksa da 40 yıl hatır bırakacak bir kahverengi olsun Genişletmek için tıkla ... Güzeldi