Karavelaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
Zarar vermek ve dalga geçmek değil amacı bilmiyom ama şuana kadar hiç olmadı yani bir kire daha ayrilmistik cunkuAyrıldıysa kararını çoktan vermiştir, senin hakkındaki düşüncesi bence değişmez. Zarar vermek için , dalga geçmek için mesaj atıyor . Bas engeli gitsin
Ağırdan hiç alamıyorum hep sevmek geliyor içimdenBelkide hala sevip sevilmediğini merak ediyor. Kızlar genelde egolarını tatmin etmek için bunu yaparlar. Sana tavsiyem ağırdan sat kendini değerli olursun. Sana istediği zaman ulaşamayacağını anlarsa kendisini senden düşük görür ve sana daha çok bağlanır
Sevmek güzeldir ama bunu çok belli etme en azından şimdilikAğırdan hiç alamıyorum hep sevmek geliyor içimden
Bakalım.Önerin için teşekkür ederim.Sevmek güzeldir ama bunu çok belli etme en azından şimdilik
Anlamadığım şu ben buna ayrıldak sonra sevdiğimi o kadar gösterdimki tekrar sevip sevmediğimi anlamak için yapmazkiSevmek güzeldir ama bunu çok belli etme en azından şimdilik
Hayır derken?.pişman değil diyorsun değilmi?
evetHayır derken?.pişman değil diyorsun değilmi?
Nasıl başaracağım onubi ağzını arasana kızın belki hala seviyordur seni ama kıza belli etmeden sormayı dene bunu
İşallah nasip işleri zatenAdamsınnnBirde uygular isen senden Kralı yok [emoji106]
Nar tanelerini bile tek tek yerleştiren ALLAH senide hangi kalbe yerleştireceğini iyi bilir merak etme
Kimseye bahsetmetmem benBir arkadaşın sana yardımcı olup kızın ağzını yoklasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?