piri.reis
Üye
-
Konu Sahibi
-
geçenlerde çalıştığım fabrikaya 70-80 yaşlarında ihtiyar bir amca geldi.
bir isim söyledi. burada çalışıyormuş onunla görüşebilirmiyim dedi. düşündüm bizim burda öyle bir çalışan yok amca, seni buraya kim gönderdi dedim. burda çalışıyormuş buraya yolladılar beni dedi.
belki yeni giren bir bayan eleman vardırda ben bilmiyorumdur diyerek ihtiyar amcayı sekreterin yanına götürdüm.
daha kapıdan girer girmez sekreter -amca yine mi geldin sen? eşin yok burda. gelme artık buraya dedi.
şaşırdım kaldım. yaşlı amca boynunu büktü ve arkasını dönüp ayağındaki eski delik siyah köy ayakkabıları ile topallaya toplallaya gitti. tabi ben olanlara bir anlam verememiştim. yaşlı amca biraz uzaklaşınca sekretere dönüp kim o giden kişi tanıyormusunuz dedim.
evet tanıyoruz. her sene buraya gelir, eşini sorar ve sonra yine gider dedi. eşi nerdeymiş dedim. ölmüş dedi sekreter.
o adam yıllar önce ölmüş olan eşini arıyormuş, yılda birkez ısrarla yine buraya uğrar sorar gider dedi.
adam yıllar önce ölen eşini unutamamış onu arıyor biz 3 günde bir sevgili değiştiriyoruz.
not: alıntı - çalıntı değil, kısa bir süre önce yaşadığım gerçek bir olaydır....
Bence başka açıklaması yok!!! Gerçi zamane kızların çoğunluğu bacak arasına meraklı erkekler istediği için böyle oluyor. Ne demişler arz-talep dengesi/ilişkisi.Zamane sevgileri bacak arasına sıkıştırılmıştır. Bu tür sevgileri bulmak bu zamanda imkansız.
ben çevremde bir kız bıle tanımıyorum boyle birini isteyen bence yanılıyorsun yada etrafında o tür kızlar dolu herkesi öyle sanıyorsunBence başka açıklaması yok!!! Gerçi zamane kızların çoğunluğu bacak arasına meraklı erkekler istediği için böyle oluyor. Ne demişler arz-talep dengesi/ilişkisi.
Aşk bu olsa gerek ama,
Sen evli değilmisin öyle sevgili flan yenge görmesin
İllaki diliyle istiyorum diyecek değil elbet. Netekim yaşım 28 birçok ortamlardan gelip geçtik. Bu yazdıklarım tecrübeyle sabittir. Ayrıca istinai durumlar olabilir. Bu bir önceki yazdığım mesajdanda anlaşılmakta. Ve klişe sözle bu mesajı tamamlayayım: "İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ"Dj Airmax™;1179500' Alıntı:ben çevremde bir kız bıle tanımıyorum boyle birini isteyen bence yanılıyorsun yada etrafında o tür kızlar dolu herkesi öyle sanıyorsun
En büyük duamdır ki sevdiğimden ayrı ölüm yaşatmasın Yaradan bana...
aminnnnnnnnnnnnnnnn...İşte gerçek sevgi bu ve bunun gibileri...
Bunu bu zaman veya şu zaman diye eleştirmek yanlış bi anlamda.Çünkü kişi kendi belirliyor yaşamak istediği aşkı.Allah herkese gönlünden geçirdiği gibi aşk nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?