safakk
Üye
-
Konu Sahibi
-
haklısın ama işte dilim tutuluyo inan okadar zor geliyor ki boğazım kuruyor zor yutkunuyorum resmen ecel teri döktüm bugünİçinden Geçenleri Sölemen Yeter.
düşünmen yeterli omayra ablaKardeş şu anda kafam yerinde değil ama biraz toparlayınca konuşuruzbakalım bu arada abilerin daha iyi yardımcı olurlar belki.
inşallah bugün zaten büyük bir sakarlık yapıyordum az kalsın ama yarın mutlaka yanlız bi anını kollicamHımmm ilk heyecenlar
yalnız bu işler fikir almakla olmaz çünki karşıdaki kızın kişiliğini bilmiruz değili
sadece olduğun gibi davran kendini kasma. Ne söylemeliyim ne apmalıyım diyerek kendini bunaltma yeri gelir konu kendiliinden açılır
aynı yaşta olmama rağmen bi arkaaş öğüdü vereyim serbest ol,kendin gibi davran,sakin konuş,sadece açılırken(ilk konuşma) Konuşma ve karizmana dikkat et
hadi kardeşim kolay gelsin(=
valla pek ilk sayılmaz ama hakkaten içimden en derinden seveceğim ilk insan diyebilirim zaten oyüzden bukadar zorlandım buarada önerilerinizi dikkate alacağımDüzgün cümle kuramaman, sakarlıkların kızın büyük ihtimalle hoşuna gidecektir, sen doğru ve sevdiği olmayan bi kızı seçtiğine inanıyorsan sonuna kdr git, öncelikle birbirinize yakışmak, uyumluluk gibi kriterleri bi kaç arkadaşla ölç, ufkunu da geniş tut, hemde kıza belli et sevdiğini, ilk olduğundan belki sancılı olacaktır ama olacaktır.. Canını sıkma , rahat ol ve kendi tarzını konuştur.. görenler asfalt ağladı be desinler, yürüükoçum beniim
bak cevap doğru..salih anlatmış...benim ekleyeceğim şeyse...Düzgün cümle kuramaman, sakarlıkların kızın büyük ihtimalle hoşuna gidecektir, sen doğru ve sevdiği olmayan bi kızı seçtiğine inanıyorsan sonuna kdr git, öncelikle birbirinize yakışmak, uyumluluk gibi kriterleri bi kaç arkadaşla ölç, ufkunu da geniş tut, hemde kıza belli et sevdiğini, ilk olduğundan belki sancılı olacaktır ama olacaktır.. Canını sıkma , rahat ol ve kendi tarzını konuştur.. görenler asfalt ağladı be desinler, yürüükoçum beniim
al işte praetor282( =) )yine son noktayı koyduÖncelikle unutma ki "O an"da, adrenalinden patlamak üzereyken sen, aklına ne konu dışında açtığın bu konuda yazılanlar ne biz ne MaxiCep ne de başka bir şey gelecek
Daha doğrusu aklını bile hissetmeyeceksinHiç gerek yok ayna karşısındaki antremanlara, asla banyodaki gibi olmayacak onun yanında. Kafanı eğip baksan hafif sola, kalbinin atışını gömleğinin dışından farkedeceksin.
Hatırlar mısın bilmem ama ilk kez suya girdiğin günkü gibi olacak! Kimisi soğuk diyecek kimisi sıcak, kimisi rahat ol, korkma diyecek, kimisi tarif edecek sana ne yapacağını, çok kolay diyecekler belki...
Ama ne zamanki atlayacaksın suya, o anda kim ne demiş hiç biri olmayacak aklında. Sadece sen ve su olacak. Ve tabii kendinden bile bağımsızca yaptığın acemi çırpınışlar.
Yüzmeyi iyi öğrenmek pratiğe, ilk seferinde öğrenmek cesarete bağlıdır.
Cesur ol.
Şafak kız arkadaş ek masraf ve dert demek..Bence Shift+delete yapmalısın.Olgunlaştıktan sonra neden böyle bi hata yaptım dememen için ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?