davy_jones
Üye
merhaba arkadaşlar öncelikle adminlermizden rica ediyorum konu burada kalsın.
benim sorunum şöyle ben 16 yaşındayım.(bunu belirteyim dedim).
uğrunda öldüğüm, hayallerini kurduğum, gözlerinin içine bakınca eridiğim, o mutlu olunca bende mutlu olduğum bir kız var aşık oldum sarhoş gibiyim. uykularım kaçıyo, yemek yemek hiç gelmiyo içimden, arkadaşlarla sohbet ederdik hep ama benim ağzımı bıçak açmıyo çünkü o var aklımda. hani herkesin aklında hayalini kurduğu bi ''O'' vardır ya işte benim içinde bu kız ''O'' kişi. kısacası hayatım berbat, duygusal müzik asla dinlemem diyen benim cep telefonum duygusal müzeiklerle dolu.(şiir vb)
ve hayatımın en kötü olaylarında birini öğrendim geçen hafta sevdiğim kızın sevgilisi varmış. işte ne biliyim her tenefüs onunla geziyo tozuyo şakalaşıyo. şeytan diyo git ağız burun dal diyo oğlana ama delikanlılığa yakışmaz. şuan bunları yazarken nekadar sinirlendiğimi bilemezsiniz. adeta hayattan soğudum hiçbişey yapasım gelmiyo içimden.
bana bir çözüm bulun nasıl kurtulcam ben bu sevdadan. unutsam unutamıyorum. daha hiç açılmadım, uzaktan sevdim hep onu.
ve ya kızı nasıl kazanırım.
yardımlarınızı esirgemeyin lütfen. Saygılar...
Bence dogru degil bu yöntem.biraz sabırlı ol bence eninde sonunda ayrilacaklardır firsati kacırma derim
ben evlenmiyecem hayatımı maxicepe adadım
maxicepe evlenme teklifi et bakalım ne diyecek onunda sende gönlü varmı
bilmem metatörler benı maxicep e istemezler
sende platonik takılıyorsun
bi sor bakalım ne diyecekler
Ayir onlari kizla yakin ol muhabbet kur sonra her firsatta o cocugun eksik yanlarini soyle kotule falan ama cok yapma ki kiz killanmasin sonra boyle boyle devam ederken ayni zamanda ona olan guvenini zayiflat en sonunda kavga edip ayrilirlar kizin yaninda ol onu teselli et kiz dogru kisinin sen oldugunu gorecektir ve bir sure sonra da acilirsin tabu bunun icin birkac aylik bir caba gerek ve pek etik bir sey olmaz tabi nasil baskasinin da sana bunu yapmasini istemiyorsan senin de yapmamab gerekir
ben evlenmiyecem hayatımı maxicepe adadım
hain köfte
- - - Eklendi - - -
Tamam bu laftan sonra admine kadar gidersin yönetim gör bu adamı da gereksizlere mod yap
normal Ona Arkadaş Gözüyle bakmaya çalış Gerekirse sınıf değiştir..
Kızı kaçır
nasıl ?unutacaksin
Durumun gerçekten kötü benimde başıma benzeri gelmişti.Kıza açıl senin onu gerçekten sevdiğini görünce sana gelicektir zaten ama bunu ispatlaman lazım.Böylelikle kız sana zamanla yaklaşıcaktır merak etme.Ama çok sabırlı olmalısın.Sabırlı ol ve dua et.
kardeş aynı yaştayiz sanirimkizin kötü yanlarini düşün mesela biyikli , sakalli , ağzinin kötü koktuğunu flan düşün ) çok mu sert oldu kusura bakmayin
üzerine soğuk bir şerbet iç
Bende geçtim bu yoldan bende unutamıyorum unutamam dedim bende çok sevdim aklımdan çıkmaz oldu ağladım uzaktan uzaktan kimseye açılamadığım gibi ona da açılamadım ama sadece çok sevdim kendimi çok yıprattım aynı sınıfta okuyoruz hergün görüyorum asla unutamam dedim. Yarıyıl tatiline de yaz tatiline de onu unutma umuduyla girdim. Ama şimdi anladım ki iki sene önce sağlık bilgisi dersinde öğretmen ergenliğe giren erkekler çok kez aşık olur demişti bi nevi olabilir dedim ama şimdi de ergen olsamda bunun doğru olduğunu anladım. Merak etme geçer gider. Ben unuttum sende unutursun inşallah.
kardeşim güzel yazmışsın ama kız ile aranda birşey yok hani kızda sana yakın olsa diyeceğim affetme ama zaten elinde birşey yok platonik takılıyorsun...
öncelikle kızla tanışıp kızın sana ilgisi varmı yokmu onu öğrenmen gerekir sonra gerisi gelir zaten kendiliğinden
not: sevgilisi olan bir kıza bakılmaz ama daha küçük olduğunuz için normal buyuk ihtimal sevgilisinden ayrılır bir süre sonra o yuzden takibi bırakma
daha çok seviceğin kızlar olucak hayatta geçer merak etme
Kardes,ben de bi ara bi kiza cok takmistim.Gercekten uyuyamiyordum.Gittim kiza her seyi soyledim.Kiza yazan coktu ama,hickimseyle cikmak istemiyordu.O gunden sonra rahat uyku uyuyabildim.Sadece eger kiz anlayisliysa bi konusma firsati iste.Inan cok rahatliycaksin
Civcive uyma senAyir onlari kizla yakin ol muhabbet kur sonra her firsatta o cocugun eksik yanlarini soyle kotule falan ama cok yapma ki kiz killanmasin sonra boyle boyle devam ederken ayni zamanda ona olan guvenini zayiflat en sonunda kavga edip ayrilirlar kizin yaninda ol onu teselli et kiz dogru kisinin sen oldugunu gorecektir ve bir sure sonra da acilirsin tabu bunun icin birkac aylik bir caba gerek ve pek etik bir sey olmaz tabi nasil baskasinin da sana bunu yapmasini istemiyorsan senin de yapmamab gerekir
Aşk dünyanın en tatlı ızdırabıdır. Kişinin kendine gönüllü olarak işkencesidir. Yeri gelir çöllere düşürür, yeri gelir dağları deldirir. Dünyadaki en kıymetli şeyi bulduğunu zannetmektir.
Leyla ile Mecnun hikayesini bilirsiniz değil mi?(dizi olan değil) Hikayenin esası şudur:
Mecnun Leyla'yı bir kez görür ve onun gözlerine vurulur. Aşkıyla arasına engeller girince çöllere düşer. Bir hayli öylece sefil, perişan, içindeki aşkıyla dönüp dolaştıktan sonra bir gün Leyla'yı görür ama ne o gözler vurulduğu gözlerdir, ne de o Leyla aşık olduğu Leyla'dır. O an anlar ki aşk denilen şey bir haldir ve gün olur biter. Leyla'ya olan aşkı o an biter gider...
Gün gelir her aşk biter arkadaşlar. Aşkı aşık olan içinde büyütür. Zorla güzellik olmaz diye bir söz vardır hani. Aşkına kavuşmak zengin olmak gibidir. Kimin ne kadar zengin olacağı belli olmadığı gibi neyi ne kadar kazanacağı da koca bir meçhuldür. Her aşık olan aşkıyla bir ömür geçiremez. Bir araya gelse bile bir ömür boyu o aşkı yaşayamaz. Aşkına olan hiçbir hayranlık, her halini beğenme daim değildir. Gün gelir hepsi söner. İşte o noktadan sonra da sevmeye devam edebiliyorsanız aşk sizi sevgiye götüren bir yol olmuş demektir. Zorluklara göğüs gerip kabul etmeye devam edebiliyorsanız gerçekten seviyorsunuz demektir. Zor ve kalıcı olan aşık olmak değil her şeye rağmen sevebilmektir...
merhaba arkadaşlar öncelikle adminlermizden rica ediyorum konu burada kalsın.
benim sorunum şöyle ben 16 yaşındayım.(bunu belirteyim dedim).
uğrunda öldüğüm, hayallerini kurduğum, gözlerinin içine bakınca eridiğim, o mutlu olunca bende mutlu olduğum bir kız var aşık oldum sarhoş gibiyim. uykularım kaçıyo, yemek yemek hiç gelmiyo içimden, arkadaşlarla sohbet ederdik hep ama benim ağzımı bıçak açmıyo çünkü o var aklımda. hani herkesin aklında hayalini kurduğu bi ''O'' vardır ya işte benim içinde bu kız ''O'' kişi. kısacası hayatım berbat, duygusal müzik asla dinlemem diyen benim cep telefonum duygusal müzeiklerle dolu.(şiir vb)
ve hayatımın en kötü olaylarında birini öğrendim geçen hafta sevdiğim kızın sevgilisi varmış. işte ne biliyim her tenefüs onunla geziyo tozuyo şakalaşıyo. şeytan diyo git ağız burun dal diyo oğlana ama delikanlılığa yakışmaz. şuan bunları yazarken nekadar sinirlendiğimi bilemezsiniz. adeta hayattan soğudum hiçbişey yapasım gelmiyo içimden.
bana bir çözüm bulun nasıl kurtulcam ben bu sevdadan. unutsam unutamıyorum. daha hiç açılmadım, uzaktan sevdim hep onu.
ve ya kızı nasıl kazanırım.
yardımlarınızı esirgemeyin lütfen. Saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?