haydaravısyon
Üye
senin anneni bilmem ama ben anneme öyle bişey yapsam kadın düğün hazırlıklarına başlarEve çaya davet et annenle tanıştır ben öyle yapıyorum
Yaş ?Eve çaya davet et annenle tanıştır ben öyle yapıyorum
Bence direk acil fazla bekletme uzatirsan daha cok sikinti olur senin için cekinmen için bir sebep yok sonuçta oda bir insan seni yiyecek değil ya yada klasik bir yöntemle bir siir yazıp altına numarani ismini yaz o yokken defterinin arasına koy arar yada sorarsa aciklarsin durumunu
Genç kızlar hiç efendilikten anlamıyor nerede yırtık tip varsa onlara ilgi duyarlar, çoğu genç kız bu gençliğin verdiği hevesle bu tiplere aşık olup evleniyor sonrada daldan dala. Anlıyorlar adamlığın ne olduğunu dul damgası yedikten sonra tabi.Bir erkek fazla düzgün olursa kızsın sıkılmasına sebep oluyor, aşırı düzgün olmamak lazım nasılsa erkeği o konuda kız çekip çevirir, önemli olan sevdiğini sahiplenmek oluyor bu konuda zaten gerisi geliyor
Genç kızlar hiç efendilikten anlamıyor nerede yırtık tip varsa onlara ilgi duyarlar, çoğu genç kız bu gençliğin verdiği hevesle bu tiplere aşık olup evleniyor sonrada daldan dala. Anlıyorlar adamlığın ne olduğunu dul damgası yedikten sonra tabi.
Bu konuda 30 yaş üzeri kadınlar daha iyi anlar adamın karakterini...
Gençler biraz idealist olmalı hedefleriniz olsun.Emin olun er yada geç nasibinizi bulursunuz...
Başkan napmışsın öyle yaEve çaya davet et annenle tanıştır ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?