ses sorunu yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
ses sorunu yardım!
mrb bılgısayarımda sp2 yuklu wındowsxp ne kadar realtek yuklesemde hoparler sımgesı gozukmuyo ve ses yok hd yukledım bıkerede turuncu geldı sımdı oda gıddı ama ozamanda ses yokdu sesde sorunum var jack cıkdı gırdıde yazıyodu sımdı o turuncuda yok ekran kartım nvidia geforce 6200 turbo cache ana kartimda asus m2mother m2 mı ne ana karttanmı oluyo ses sorunu ılk geldıgınde ses vardı format attım gıddı kendı cdlerı var ama tanımıyor lutfen yardım edermısınız microsoft xp professionel 5.1 yapı bıde cd verırmısınız orjınal cdkey kabul etmedıde of asus of 1aydır ses yok varla

Kendi CD'lerini kabul etmedi gibi bir şey olmaz. Kabul etmek zorunda.

Bilgisayara daha önce yüklediğiniz tüm ses sürücülerini silin. (Program Ekle Kaldırdan)

Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Sürücü CD'sini bilgisayara takın. Denetim Masası>Yönetimsel Araçlar>Bilgisayar Yönetimi>Aygıt Yöneticisi'ne girin. Orada Ses Kartınız ünlem işaretli olarak belilir. Ona sağ tıklayın ve "Sürücüyü Güncelleştir"i seçin. Yüklemesini bekleyin.

Necmati

Üye
çok acayip ? ben bi soram arkadaşa.....

Konu Sahibi
asus cd sınden realtek auıdı driver var kuruyom bak sımdı bıde altta bıtane daha var!
realtek rtl8100 lan drıver var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...