doktorT Üye fevzican' Alıntı: Ses kaydediyorsunuz kaydettiğiniz sesi inek robot v.s bir cok sese dönüştürebiliyorsunuz MaxiCep.Com - Hata Genişletmek için tıkla ... bende var bu proğram bulabilirsem yollarım
fevzican' Alıntı: Ses kaydediyorsunuz kaydettiğiniz sesi inek robot v.s bir cok sese dönüştürebiliyorsunuz MaxiCep.Com - Hata Genişletmek için tıkla ... bende var bu proğram bulabilirsem yollarım
antonio_17 Üye var bende aradım ama bulamadım. çin malı bi telde var telin kendi özelliği program falanda değil.
punqermojo Üye var kardeşm nasıl olmaz çin malı telfonlarda var o Nokia da Samsungs ta henüz göremedim..
c3yhun57 Üye var böyle bi program kimse bilmeden net ve kesin cevaplar vermesin arayan arkadaşları üzersiniz buyurun ben dowloand linkini veriyim .. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
var böyle bi program kimse bilmeden net ve kesin cevaplar vermesin arayan arkadaşları üzersiniz buyurun ben dowloand linkini veriyim .. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
helim3461 Üye çin malı telefonlar için var kardeşim.. Program kendi pc imde kurulu şuan ismini hatırlamıyorum ama en kısa sürede burada konuyu açacağım..
çin malı telefonlar için var kardeşim.. Program kendi pc imde kurulu şuan ismini hatırlamıyorum ama en kısa sürede burada konuyu açacağım..
KaTLeDeN67 Üye yasin356' Alıntı: evet çin malı tellere var örneğin benim trident ck2008 var cin malı onda her türlü sesle konuşabiliyorsun... Genişletmek için tıkla ... trident türkr malı değil miydi böyle prıogram hoş olur
yasin356' Alıntı: evet çin malı tellere var örneğin benim trident ck2008 var cin malı onda her türlü sesle konuşabiliyorsun... Genişletmek için tıkla ... trident türkr malı değil miydi böyle prıogram hoş olur
Starsley Bende var womo diye ses değiştiriyo ister kız ister erkek ister ince, kaba bunlar seçenekler
>Pessimistic. Üye the_jolly' Alıntı: öyle bir program yok sadece çakma N99 denen çin malı telefonlarda var Genişletmek için tıkla ... aynen
the_jolly' Alıntı: öyle bir program yok sadece çakma N99 denen çin malı telefonlarda var Genişletmek için tıkla ... aynen
mahqum_74 Üye Mr.Trojan' Alıntı: Öyle bir program yok kardeşim seni kandırmışlar... Genişletmek için tıkla ... aynen
Mr.Trojan' Alıntı: Öyle bir program yok kardeşim seni kandırmışlar... Genişletmek için tıkla ... aynen
spy ghost Üye böyle programlar bulunuyor küçük bi arama yapsan bulursun hatta şirketler telefonlara kendileri koyuyorlar böyle şeyleri
böyle programlar bulunuyor küçük bi arama yapsan bulursun hatta şirketler telefonlara kendileri koyuyorlar böyle şeyleri