Ses Ayar Dosyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ses Ayar Dosyası
Alttaki dosyayı system/etc içine atınız. Cihazınızın hoporlöründen çıkan ses daha da kaliteli olacaktır.

Ekli dosyalar

Hangi telefonlarla uyumludur onları da yazın. Her donanıma uyum sağlıyor mu bu dosya ?

Konu Sahibi
aldığım forumda bu kadarı yazıyordu

Türe

Üye
Bir bakayım belki vardır google'da. Teşekkürler bu arada

-efşan

Üye
Her telefonda işe yaramaz ki bu
Yedek alın önce.

-efşan

Üye
rica ederim

- - - Eklendi - - -

imzandaki ayetin anlamı ne?
Bismillahirrahmanirrahim
Eğer biz, bu Kur'an'ı bir dağa indirseydik, elbette sen onu Allah korkusundan başını eğerek parça parça olmuş görürdün. İşte misaller! Biz onları insanlara düşünsünler diye veriyoruz.

Tepkiler: Türe
    Konu Sahibi
hoşuma gitti

dj-61

Üye
Alttaki dosyayı system/etc içine atınız. Cihazınızın hoporlöründen çıkan ses daha da kaliteli olacaktır.

android için bu konuya bakınıyordum ama , dosya hangi işletim sistemi belirtili değil, ve android de bu dosya yoluna baktığımda böyle bir dosya bulunmuyor klasör icinde.. yani herhanki bir dosya yerine gecmeyecek.. sanırım dosya ile alakalı bir bilginiz yok... bulduğunuz yerde geşke konuyu tümü ile alıntı yapsaydınız..

- - - Eklendi - - -

tamam anladım, zip icindeki dosyaları atacağız. dosyalar .csv uzantılı . evet yedekleyerek bunları denemekde fayda var , yada üzerinde oynayarak sesi ayarlamak mümkün olablir.. paylaşım icin teşekkürler..

konu android için arkadaşalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...