cengizyurt Üye saol dostum iyi programlar Birde UltimatePortable.Ultimate.Voice.Recorder.v4.01.S60 için ****** programı varmı benim bulup yüklediklerimde sertifika hatası veriyor telefonum. şimdiden teşekkürler
saol dostum iyi programlar Birde UltimatePortable.Ultimate.Voice.Recorder.v4.01.S60 için ****** programı varmı benim bulup yüklediklerimde sertifika hatası veriyor telefonum. şimdiden teşekkürler
M.H.Orhan Üye P_O_W_E_R Arkadaşım Teşekkür ederim Smart settings 1.14 os8.1 ile call recorder çakışıp açılışta sistem hatası vermesinden sıkılmıştım Problemime çöçzüm oldun Teşekkürler
P_O_W_E_R Arkadaşım Teşekkür ederim Smart settings 1.14 os8.1 ile call recorder çakışıp açılışta sistem hatası vermesinden sıkılmıştım Problemime çöçzüm oldun Teşekkürler
MOKIA Üye Ben 7610 a yüklemeye çalıştım ama bu programların hiçbirini telefon kabul etmedi diyor. neden.?
erdilin Üye Abi Bu Site De Hersey Var Bence Yılın Sitesi Bu. Maxicep.com --------------- Ekleme --------------- Herseyi Buluyorum Ama Sunu Bulmanızı Isterim 6600 Için Mp3 Leri Zil Sesi Yapma Programı
Abi Bu Site De Hersey Var Bence Yılın Sitesi Bu. Maxicep.com --------------- Ekleme --------------- Herseyi Buluyorum Ama Sunu Bulmanızı Isterim 6600 Için Mp3 Leri Zil Sesi Yapma Programı