OttomaN TigeR Üye Konu Sahibi S3RS3Ri' Alıntı: Düşünmem lazım. Genişletmek için tıkla ... Şiir için isim düşünüyorsan isim konuldu kardeşim.
S3RS3Ri' Alıntı: Düşünmem lazım. Genişletmek için tıkla ... Şiir için isim düşünüyorsan isim konuldu kardeşim.
.SeRDaR. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Şiir için isim düşünüyorsan isim konuldu kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Neymış peki benim haberim yok.
OttomaN TigeR' Alıntı: Şiir için isim düşünüyorsan isim konuldu kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Neymış peki benim haberim yok.
OttomaN TigeR Üye Konu Sahibi S3RS3Ri' Alıntı: Neymış peki benim haberim yok. Genişletmek için tıkla ... Türk'e Serzeniş
OttomaN TigeR Üye Konu Sahibi S3RS3Ri' Alıntı: Güzelmiş. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim...
OttomaN TigeR Üye Konu Sahibi Metin' Alıntı: Çok güzel bir şiir abi ellerine sağlık... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım benim çok sağol...
Metin' Alıntı: Çok güzel bir şiir abi ellerine sağlık... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım benim çok sağol...
KayraBey Üye Yüreğine sağlık.Şiir çok güzel.Bana göre şiir yazabilmek büyük meziyettir.Gerçekten takdire şayan. - - - Eklendi - - - Olmamamız gereken ama olduğumuz bizi anlatıyor çok hoş...
Yüreğine sağlık.Şiir çok güzel.Bana göre şiir yazabilmek büyük meziyettir.Gerçekten takdire şayan. - - - Eklendi - - - Olmamamız gereken ama olduğumuz bizi anlatıyor çok hoş...
OttomaN TigeR Üye Konu Sahibi suyunsesi' Alıntı: Budur. Kalbine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, aslında konuya isabet eden bir şiir olduğu için link verdim. papakudioflu' Alıntı: sende nasıl bir yürek var kardeşim. Genişletmek için tıkla ... İlgin için teşekkürler canım abim, sadece bu tür konularda biraz hassasım/duygusalım.
suyunsesi' Alıntı: Budur. Kalbine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, aslında konuya isabet eden bir şiir olduğu için link verdim. papakudioflu' Alıntı: sende nasıl bir yürek var kardeşim. Genişletmek için tıkla ... İlgin için teşekkürler canım abim, sadece bu tür konularda biraz hassasım/duygusalım.
OttomaN TigeR Üye Konu Sahibi Pure Life' Alıntı: Ne cevherler varmış vay be Genişletmek için tıkla ...
somurtukk Üye Başlık da siir de çok güzel olmuş yureginize sağlık. İki kelimeyi bir araya getiremeyen insanların olduğu ülkemde böyle yetenekler görebilmek mutluluk verici. Başarılarınız daim olsun
Başlık da siir de çok güzel olmuş yureginize sağlık. İki kelimeyi bir araya getiremeyen insanların olduğu ülkemde böyle yetenekler görebilmek mutluluk verici. Başarılarınız daim olsun
OttomaN TigeR Üye Konu Sahibi somurtukk' Alıntı: rica ederiz. devamını bekleriz Genişletmek için tıkla ... Bayrak Kutsaldır... - MaxiCep
somurtukk' Alıntı: rica ederiz. devamını bekleriz Genişletmek için tıkla ... Bayrak Kutsaldır... - MaxiCep