RS-2144 Üye kardes program cok işime yaradı TEŞEKKÜRLER tel(E65)sertifika süresini uzatıp prog. yükleyebiliyourum,
kardes program cok işime yaradı TEŞEKKÜRLER tel(E65)sertifika süresini uzatıp prog. yükleyebiliyourum,
dhampir57 Üye Hakkatende unsigned uygulamayı signed yaptım. ----------Eklendi @ 19:53:25 ---------- Yazıldı @ 19:53:10 ---------- Teşekkürler
Hakkatende unsigned uygulamayı signed yaptım. ----------Eklendi @ 19:53:25 ---------- Yazıldı @ 19:53:10 ---------- Teşekkürler
l__kosovali__l Üye hocam elineko luna vede emeğine sağlık 1 haftadır opda dan sertifika bekliyorum 5 dk da hallettim tebrikler ve de teşekkürler
hocam elineko luna vede emeğine sağlık 1 haftadır opda dan sertifika bekliyorum 5 dk da hallettim tebrikler ve de teşekkürler
TEZCAN35 Üye hoca bu programla süreyi uzatıyoruz ama sertifikamız yoksa yüklencek programa sertifika koymadan da tele yüklenebiliyormu - - - Eklendi - - - yani bu programla işlem yaparak yüklıcemiz bir programa sertifika eklemeden yüklenmiyecek benim anladıgım dogru acaba bir bilgi lütfen........
hoca bu programla süreyi uzatıyoruz ama sertifikamız yoksa yüklencek programa sertifika koymadan da tele yüklenebiliyormu - - - Eklendi - - - yani bu programla işlem yaparak yüklıcemiz bir programa sertifika eklemeden yüklenmiyecek benim anladıgım dogru acaba bir bilgi lütfen........