kardeşim senden Allah razı olsun neredeyse telefonu kırıyordumki sen yetiştin sayende sertifika derdinden kurtuldum bi dünya siteyi gezdim yok imei numaranı ver yok çin sitelerine abone ol ama hiçbirinden bişey çıkmadı bu program 10 numara elerin dert görmesin kolay gelsinn
tlfnum e71 herşeyi harfi harfine inanın ki eksiksiz uyquladım ama olmadı :S güvenilmeyen bilemem ne hatası veriyor.sisx dosyasınıda çıkardı hafıza kartıma x-plore den girip baktım.yukle dedim tam bitti dedim yukleme hatayı aldım yardım edebilecek varmı arkadaslar.nerde hata yapmış olabilirim.tlefon ozelliqim de tutuo :S
acaba versiyonum dusuk die olmuyor olabilirmi.400 versiyonum.
kardeşim emeğine sağlık gerçekten çok güzel olmuş ben farklı kaydet seçeneğini bulamadım onun program üzerinde yazan dili ile aktarırsan sevinirim tşkr
kardeş bazı programlarda delete signature seçeneği çıkmıyor bu nor malmi çıkmadığı için mavi kutucuktan yeni sertifikalamayı yapıyorum ama telefona kurarken sorun çıkıyor
kardeşim emeğine sağlık gerçekten çok güzel olmuş ben farklı kaydet seçeneğini bulamadım onun program üzerinde yazan dili ile aktarırsan sevinirim tşkr
kardeş bazı programlarda delete signature seçeneği çıkmıyor bu nor malmi çıkmadığı için mavi kutucuktan yeni sertifikalamayı yapıyorum ama telefona kurarken sorun çıkıyor
kardeş addsignature diyorum bana (private file not found: özel anahtardosyasıbulunamadı ) uyarısını veriyor ondan öncesi süper burada böyle sorunla karşılaşıyorum tşkr