Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar ben bu uygulamayı e51 de denedim ama App TRK yı yüklemeye çalıştığımda "Yüklenemiyor.Bu dahili bir bileşen." diye hata verdi.Ne yapmalıyım.Şimdiden teşekkürler

bende bu hatayı aldım telefonum e90 communicator ayrıcada hangi şekli denediysemde hacklenmedi bir türlü sertifikasız programlar denedim onu yapacak olan program sertifika istedi bıktım bezdim lütfen yardım edin teşekkürkler

uluenis3

Üye
Off ya bu sorun çok uzadı ya
Sorun oldukça büyük ya PC telefonu örmüyor :S

----------Eklendi @ 13:56:12 ---------- Yazıldı @ 13:48:35 ----------

Yardımcı olabilecek var mı secman bnm tel.de çalışmıyor ki PC ye bağlayayım

Merhaba arkadaşlar burda daha yeniyim o yüzden hatam varsa kusura bakmayın. Bende nokia x6 var App Trk'yı yüklemeye çalışınca "Yüklenemiyor.Bu dahili bir bileşen." diye hata veriyor. Bi yardımcı olabilir misiniz? Bide telefonu hackleme sizce sağlıklı mı ?

Şimdiden teşekkürler

rica etsem banada yardımcı olurmsusuz

bana 580xm de yardım edin 20tl para veririm

arkadaşlar telefonum n95 ve hackli. Allah rızası için biri yardım etsin, trk programı yüklü, gizli dosyalar gözüküyor ama bir türlü secmanı yükleyemiyorum. Port numarası olmuyor. Kandil mübarek gün biri yardım etsin. N gage oyunlarını yükleyemiyorum.

MRB TELEFONUM n95 v31.0.015 App TRK yı yüklemeye çalıştığımda "Yüklenemiyor.Bu dahili bir bileşen." diye hata verdi.Ne yapmalıyım.yardım edin

Hasand.

Üye
n73 u sertifikadan kurtarmak ne yaparım

bigbird

Üye
telefonu hackledikten sonra segmanı telden silsek olurmu..

yha bu dahılı bılsen hatası werıyo nasıl halledecez bubu anlamadım olmuyo

cihazım 6730 deniyorum olmuyor nokia dan nefret etmeye başladım sertifika sorunu yüzünden.

- - - Eklendi - - -

Kimse yok mu yardımcı olabilecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...