ben bu uygulamayı N95 de denedim ama App TRK yı yüklemeye çalıştığımda "Yüklenemiyor.Bu dahili bir bileşen." diye hata verdi.Ne yapmalıyım. Acil yardımm
kardeş ALLAH SENDEN RAZI OLSUN 3 SENEDİR SERTİFİKA LANETİ YÜZÜNDEN YÜKLEYEMEDİĞİM PROGRAMLARI SENİN SAYENDE YÜKLEDİM ELİNE KOLUNA VE MEĞİNE SAĞLIK SAYGILARIMLA
"Yüklenemiyor.Bu dahili bir bileşen."
bu sorunu nasıl cözmeliyim? n 96 ım var quick office yükledim trial süresi bitince birdaha craked bi uygulamasını yükleyemedim cok ihtiyacım var office e telefonumda yardımını bekliorum ?
tüm riskleri göze alarak antivirüs ü devre dışı bıraktım ) App TRK yi kurmaya çalıştım ama bu bir dahili bileşendir diye uyarı çıkıyo ee napcaz şimdi bir bilen yokmu?konuyu açıp ölece bırakmışlarmı?yavvv!
tüm riskleri göze alarak antivirüs ü devre dışı bıraktım ) App TRK yi kurmaya çalıştım ama bu bir dahili bileşendir diye uyarı çıkıyo ee napcaz şimdi bir bilen yokmu?konuyu açıp ölece bırakmışlarmı?yavvv!
hayali beni baglamaz kaardes suan elimde c5-03 var ve 3yıl önce bahsedilen app trk programı benim telimle uyumlu degil programın guncel hali varsa verırsenz sevinirım.