sertifika hatalari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
sertifika hatalari
ben bir 5800 kullanıcısı olarak şunu bu sitede anladım herkes kafasına göre birşeyler yazıp çizip koyuyor fakat kimse o yaptığı işin arkasında durmuyor buna yüksek rütbeli bir çok arkadaşımızdan en küçüğüne kadar bu sitede bir türlü telefona sertifika hatası olmayan tek bir dosya yöneticisi tek bir oyun tek bir uygulama yok inanmayan girip baksın benden bu kadar

Tepkiler: kollayan

Nadir

Emekli Yönetici
sitemizde nasıl sertifika alındığını göstermek için en az 5 konu var, sen sertifika almadıysan kimseye yakınma hakkın yok.önce sertifika almayı bir dene istersen..

maktama

Üye
Yani buradaki herkesin hatalı olduğuna ve buradaki her programın sorunlu olduğuna kendini inandırmışsın da hiç mi aklına gelmedi acaba " belki ben bişeyleri yanlış/eksik yapıyorumdur" diye?!!?!
google bile yazsan " sertifika hatası nasıl" diye sana cevap verecek, bu hatanın aslında "hata" olmadığını, nasıl aşılması gerektiğini anlatacak bilmem kaç tane yazı bulacaksın.
Bu durumda kafasına göre yazıp çizen kişi burdakiler olmuyor, "sen" oluyorsun.

azcık araştırma yap kardeş.hemen knu açmayı deneme.temmuzdan beri 5800 kulnyrm bi sorunumda bile knu açmş dğlm profl özllklermdnde görldğü gibi.arayan bulur !

celibar

Üye

benden bu kadar dediğine göre telefonunu ya satmaya karar verdin, ya uygulama yüklememeye karar verdin, ya da sertifika hatası vermeyen programların paylaşıldığı site hayal ediyorsun.

Konu Sahibi
kimse kusura bakmasın ama benim bi bilgisayarım yok bilgisayarı olmayan insanlar teknolojiden gerimi kalacak hayır ben bu işin telefondan yapılabileceğini ne googlede arayarak bulabildim nde burda anlamadan konuya cevap veren çok

celibar

Üye
benim de bilgisayarım yok ve çoğu işimi telefondan hallediyorum.telefonda sertifikalama dahil...bunun için google büyük bir kaynak ama doğru kelimeyi yazdığında...sertifika hatası, telefonda sertifikalama vb...biraz araştırma yapmak gerekir.açılmış konularda cevap veren olmadı mı, konu açarsın o zaman cevap verilmediğinde o zaman kız....bu konuya sertifika hatası alıyorum.çözümü nedir?telefonda yapılırmı diye sorsaydın daha iyi olmazmıydı?

Konu Sahibi
sanki bi çözüm gösteren varmış gibi konuşuyorlar tabi hepiniz haklısınız ben yalan söylüyorum bu sitenin aleyhine konuşuyorum saçmalık

maktama

Üye

sanki bi çözüm gösteren varmış gibi konuşuyorlar tabi hepiniz haklısınız ben yalan söylüyorum bu sitenin aleyhine konuşuyorum saçmalık

Kimse "yalan söylüyorsun" demedi zaten. Ama "Sertifika hatası" nın programı paylaşan tarafından yapılmış bir bir hata OLMADIĞINI anlayamayacak kadar araştırmadıysanız o sizin sorununuz.

MAdem telefondan giriyorsunuz, OPDA sitesinde girip imei numaranızı verip sertifikanızı alın(detaylı anlatım yine bu forumda var, OPDA diye aratın forumda), sertifikanızı telefonunuza indirdikten sonra yine forumda anlatımı olan "cep telefonundan sertifikalama" programına sertifikanızı ve sertifika hatası aldğınız programları göstererek o programları imzalarsınız. ve rahatça kurarsınız.
Bu işlemler telefonda zor geliyorsa(ki bana gelirdi) bir internet kafeye gidip 1 saat içinde hem araştırıp hem gerekli küçük programları indirebilirsiniz(sertifika almak 3 gün kadar sürebiliyor).

Ben bu sitenin sadece bir okuyucusuyum, yardım edebildiğim seviyede, karşı tarafın da samimiyetine inanmışsam elimden geleni yapmaya çalışıyorum.siteyi savunmuyorum,ama sizin de mesajlarınızda pek de "yapıcı" bir tutum sergilediğiniz söylenemz. İlk mesajınızda öyle "haşırt" diye konuya girişiniz, suçlayıcı tutumunuz var ki, daha fazla yardım edebilecek de olsam etmek gelmiyor benim içimden.
KEndi görüşüm bu, size kolay gelsin.

Konu Sahibi
arkadaşlar siz şunu pek anlayamadınız ben telefondan opdayada üye oldum ama 2 aydır sertifika falan verdiği yok ben onlarıda denedim bilgisayarım olmadığı için telefonu hack te yapamadım ben googledende burdanda diğer sitelerdende araştırma yaptım ama şuda olabilecek bişey mesela ben bi oyunu unsigned buldum sonra dahada araştırdım sertifika gerektirmeyecek olarak buldum demekki bu da olabiliyor ama kimse bunu yapmıyor atıyorum paylaşımın arkasından bidaha o paylaşıma katılmayan biçok üye var ben bundan yakınıyorum

celibar

Üye
arkadaşım senin dedrdin ne? eğer siteyle alakalı bi sıkıntın varsa http://www.maxicep.com/site-hakkinda/https://www.maxicep.com/forum/ bölümüne konu aç, cevabını al.yok sertifika hatası diyorsun, yok telefonumda sertifikalama yapmıyor diyorsun, yok kimse ilgilenmiyor diyorsun, yok proğramın signedini bulmuşsun....... bu ne ya! kimse her proğramın signed'ini site site gezip bulup konu açmak zorunda değil.signed versiyonuyla karşılaşırsa ya konu açar yada açmaz.kişinin keyfi bilir...sertifika alamıyorsun buyur http://www.maxicep.com/symbian-dest...islemi-cepte-sadece-2-saniyede-76-268709.html .kimse açtığı konusuyla ilgilenmek zorunda değil...ilgilenmiyorsa bir sebebi vardır.ya foruma uğramıyordur, ya konuya aboneliği yoktur ve eposta adresine mail gelmemiştir, vs vs....

anisti

Üye
sertifakadan bende çok çekiyorum komple bitirme ihtimali yok mu bu sertifika olayını

maktama

Üye
L.N .ÖT herif sana mı cevap vermişim L.N ben önceki mesajımda .KÜZ?!! İyi okusana orayı. Sana zaten cevabını adam gibi vermişim, ama sen adam olmadığın için anlamamışsın.
İlgi gösterip cevap yazmışız, SORUN, ilgi göstermemişler:SORUN.
Sana ne desem boş olacağını anladığım için sana cevabımı iki önceki mesajımda verdim ve sustum, hmen önceki mesajımı da "anisti" arkadaş için yazdım,sana giren iyi girmiş ki üzerine alınmışsın. anisti arkadaşında da mı bilgisayarı yok? Yoksa sen nerden biliyorsun? o da olmadığını belirtseydi onna göre bir çözüm yazmaya çalşırdım. Bi .iktir git , cacıklık malzeme seni...

Konu Sahibi
bende sana söylemedim inek ben fwyi yüklemek mümkünmü dedim sana mesajı iyi oku ondan sonrası sanami hitap ediyor celibay a mi

Konu Sahibi
arkadaşım ben denemediğim şey kalmadı diyorum telefondan sertifikalama programıda yükledim sizin anlayışınız kıt mi???

maktama

Üye
arkadaşım ben denemediğim şey kalmadı diyorum telefondan sertifikalama programıda yükledim sizin anlayışınız kıt mi???

bende sana söylemedim inek ben fwyi yüklemek mümkünmü dedim sana mesajı iyi oku ondan sonrası sanami hitap ediyor celibay a mi
mesajlarına ilkokulda öğretilen noktalama işaretlerinden koysan daha rahat anlayabileceğiz kime ne yazdığını ama...
"hackli fw yi telefondan yüklemek mümkünmü de konuşuyorsun" "sinirlerine hakim ol beyfendi"
bu cevabın ilk kısmı benim için ikinci kısmı celibar için mi yani, eğer öyleyse ilk kısımdaki verdiğin cevabı niye verdin ki, ben hackli fw cevabını anisti arkadaş için vermişim, sen niye ordan kendine pay çıkarıp da ahkam kesmişsin ki?!!?!?!

Yok hepsi bana aitse benim sinirlendiğimle alakalı neden bir fikir edindin, gayet düzgün mesajlar yazdığımı düşünüyorum, nerde sinirlenmişim anlamadım?!?!?!!(en azından bir önceki mesajıma kadar,700 küsür mesaj atmışım, koptuğum nokta burası olmuş, bravo sana yani)

yok hepsi celibar içinse adam hackli bir fw'den bahsetmemiş ki!!?!?

Anlayışı kıt olan sensin ki burda birçok arkadaşın telefondan yaptıklarını sen telefoundan yapamıyorsun ve nerde yanlış yaptığını adam gibi sormak yerine çemkiriyorsun.. Yolla bana certifika ve k.ey dosyanı mail ile,istediğin programları da ekle, ben sana sertifikalanmışlarını yollayayım iki dakkada madem. kabul edersen yolla maktama[at]yahoo.com adresine.hatta elimde quick office, trendMicro antivirüs, killermobile total recall görüşme kaydı, killermobile blackballer arama flitreleme giibisinden yazılımlar var. Onları da seritifkalayıp yolayabilirm.Ndrive v10 navigasyon programının da kurulum dosyasını sertifikalandırırım, diğer gerekli Ndrive dosyalarını da burdan indirirsin(toplu hakini link verebilirim istersen), sana verdiğim dosya ile kurarsın.
Benden bu kadar vallahi.Olumlu cevap verirsen ne âlâ, olumsuz cevap verirsen kal değiştiremediğimiz sabit fikirlerinle ve sağlıcakla...

celibar

Üye

@maktama, hackli fw yükle diye sana değil @anisti'ye demiş hemen kendi üzerine almayı marifet sanıyon.ben hackli fw yükle demediğim doğal olarak söylediklerini @maktama'ya demiş oluyon.eğer bana söylemek istemişsen terbiyeni takın. bişey söylerdim de yeri bura değil.
merak etme konusunun arkasında duran duruyo...kimseyi de durması için zorlayamazsın.sen nasıl gördüysen bilmiyorum ama kimse bu işi ücretli yapmadığı için kimse arkasında durmak zorunda değil.sertifikasız proğramlar daha önce paylaşılmadıysa açarsın konunu.zaten moderatör onayından geçmeyen konuları açamıyorsun.
sertifikalamayı yapamıyorsun.ondan sonra gelip millete sataşıyon.madem yapamıyon git telefoncuya ne istiyorsan yapsın.

Konu Sahibi
arkadaşlar tmm hata benim sizden özür dilerim lütfen artık bu konuyu uzatmayalım son kez birşey söylüyorum tüm arkadaşlara ben inanın ki ne siteyi kotulemek adına böyle bi konu açtım nede sizleri kotulemek adına ben telefondan yapamadım arkadaş sertifika yapmayı tmm hata benim ama benim sizlere söylemek istediğim şuydu benim bi bilgisayarım yok fwyi yükledim telefondan 4 saatte 108 mb fwyi kurmak için meğer bilgisayar gerekiyormuş exploreden yükleyemedim gittim internet kafeye adam ben anlamam dedi gittim telefoncuya oda abim biz satıcıyız dedi sonra opda dendi oraya konuda gösterildiği gibi üye oldum verdim imei oda 2 ay oldu ses soluk yok sizin anlayacağıniz herkes çatır çatır telefonu kendine özel yapıyor biz bi a... K. .mun sertifikasi yüzünden uğraşıyoruz artık uğraşmıyorum zaten bi önemide kalmadı saygılar alpaslan korkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...