alp_arslan_07
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yani buradaki herkesin hatalı olduğuna ve buradaki her programın sorunlu olduğuna kendini inandırmışsın da hiç mi aklına gelmedi acaba " belki ben bişeyleri yanlış/eksik yapıyorumdur" diye?!!?!ben bir 5800 kullanıcısı olarak şunu bu sitede anladım herkes kafasına göre birşeyler yazıp çizip koyuyor fakat kimse o yaptığı işin arkasında durmuyor buna yüksek rütbeli bir çok arkadaşımızdan en küçüğüne kadar bu sitede bir türlü telefona sertifika hatası olmayan tek bir dosya yöneticisi tek bir oyun tek bir uygulama yok inanmayan girip baksın benden bu kadar
ben bir 5800 kullanıcısı olarak şunu bu sitede anladım herkes kafasına göre birşeyler yazıp çizip koyuyor fakat kimse o yaptığı işin arkasında durmuyor buna yüksek rütbeli bir çok arkadaşımızdan en küçüğüne kadar bu sitede bir türlü telefona sertifika hatası olmayan tek bir dosya yöneticisi tek bir oyun tek bir uygulama yok inanmayan girip baksın benden bu kadar
ben bir 5800 kullanıcısı olarak şunu bu sitede anladım herkes kafasına göre birşeyler yazıp çizip koyuyor fakat kimse o yaptığı işin arkasında durmuyor buna yüksek rütbeli bir çok arkadaşımızdan en küçüğüne kadar bu sitede bir türlü telefona sertifika hatası olmayan tek bir dosya yöneticisi tek bir oyun tek bir uygulama yok inanmayan girip baksın benden bu kadar
sanki bi çözüm gösteren varmış gibi konuşuyorlar tabi hepiniz haklısınız ben yalan söylüyorum bu sitenin aleyhine konuşuyorum saçmalık
hackli fw yükle. Kurtul kökünden.sertifakadan bende çok çekiyorum komple bitirme ihtimali yok mu bu sertifika olayını
L.N .ÖT herif sana mı cevap vermişim L.N ben önceki mesajımda .KÜZ?!! İyi okusana orayı. Sana zaten cevabını adam gibi vermişim, ama sen adam olmadığın için anlamamışsın.hackli fv yi telefondan yüklemek mümkünmü de konuşuyorsun sinirlerine hakim ol beyfendi sana giren çıkan ne onu anlamadım bu kadar alaka gösteriyorsun inek sanane o zaman sen nden kendini paralıyorsun
--------------- Ekleme ---------------
benim siteyi kötüledigim falanda yok bu sitede insanlar açtığı konunun arkasında durmayacasa ben günu geçmiş sertifikasız programları doldurayim o zaman böyle saçmalıkta yeni görüyorum herkes yaptığı işin arkasında duracak arkadaş ben böyle gördüm böyle bilirim
bence desitemizde nasıl sertifika alındığını göstermek için en az 5 konu var, sen sertifika almadıysan kimseye yakınma hakkın yok.önce sertifika almayı bir dene istersen..
arkadaşım ben denemediğim şey kalmadı diyorum telefondan sertifikalama programıda yükledim sizin anlayışınız kıt mi???
mesajlarına ilkokulda öğretilen noktalama işaretlerinden koysan daha rahat anlayabileceğiz kime ne yazdığını ama...bende sana söylemedim inek ben fwyi yüklemek mümkünmü dedim sana mesajı iyi oku ondan sonrası sanami hitap ediyor celibay a mi
hackli fv yi telefondan yüklemek mümkünmü de konuşuyorsun sinirlerine hakim ol beyfendi sana ...... ne onu anlamadım bu kadar alaka gösteriyorsun .... sanane o zaman sen nden kendini paralıyorsun
--------------- Ekleme ---------------
benim siteyi kötüledigim falanda yok bu sitede insanlar açtığı konunun arkasında durmayacasa ben günu geçmiş sertifikasız programları doldurayim o zaman böyle saçmalıkta yeni görüyorum herkes yaptığı işin arkasında duracak arkadaş ben böyle gördüm böyle bilirim
sertifikalamayı yapamıyorsun.ondan sonra gelip millete sataşıyon.madem yapamıyon git telefoncuya ne istiyorsan yapsın.arkadaşım ben denemediğim şey kalmadı diyorum telefondan sertifikalama programıda yükledim sizin anlayışınız kıt mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?