SelmanTE Üye kiiiiiiiiiiim? senden sonraki kim onu yaz be birader.... benden sonra kesşn manyak! onu buralarda gördüm az önce...
kiiiiiiiiiiim? senden sonraki kim onu yaz be birader.... benden sonra kesşn manyak! onu buralarda gördüm az önce...
manyak! Üye ııı bu arada olm ne anlamadım bi bayana olm demek pek olmamış ama acemiliğine verdim selman yaz artık beeeeee
ııı bu arada olm ne anlamadım bi bayana olm demek pek olmamış ama acemiliğine verdim selman yaz artık beeeeee
TURKISH POWER Üye pardon,özür,sorry,afedersin vs vs valla bilmiyodum..öğrendim benden sorada sen yaz yine
SelmanTE Üye senden sonra ben yazdım. kızdırdın fatma nur umuzu sonra gel sen yaz. manyak!' Alıntı: ııı bu arada olm ne anlamadım bi bayana olm demek pek olmamış ama acemiliğine verdim selman yaz artık beeeeee Genişletmek için tıkla ... pardon bi raporla uğraşıyordum da giremedim. ama görüyom alican yetişmiş
senden sonra ben yazdım. kızdırdın fatma nur umuzu sonra gel sen yaz. manyak!' Alıntı: ııı bu arada olm ne anlamadım bi bayana olm demek pek olmamış ama acemiliğine verdim selman yaz artık beeeeee Genişletmek için tıkla ... pardon bi raporla uğraşıyordum da giremedim. ama görüyom alican yetişmiş