haltie Üye bende yok --------------- Ekleme --------------- mahallenin hep öyle bir abisi olurdu ama ya
haltie Üye vermez o büyükler maç yapcakmış berlin o topa erol vurur o topda sana carparsa berlin tekrardan 2ye ayrılır
vermez o büyükler maç yapcakmış berlin o topa erol vurur o topda sana carparsa berlin tekrardan 2ye ayrılır
EroL Emekli Yönetici kız çocuğu top mu oynarmış. sen ver o topu bize biz parka gidelim basket oynayak o zaman
Berlin Boleyn halitkirli' Alıntı: vermez o büyükler maç yapcakmış berlin o topa erol vurur o topda sana carparsa berlin tekrardan 2ye ayrılır Genişletmek için tıkla ... beni beyenmiyormusun Praetor' Alıntı: Alın size top Genişletmek için tıkla ... zuhahaha --------------- Ekleme --------------- sonyerolsson' Alıntı: kız çocuğu top mu oynarmış. sen ver o topu bize biz parka gidelim basket oynayak o zaman Genişletmek için tıkla ... sana müzik bölmünde açtığım şarkıyı armağan ediyorum
halitkirli' Alıntı: vermez o büyükler maç yapcakmış berlin o topa erol vurur o topda sana carparsa berlin tekrardan 2ye ayrılır Genişletmek için tıkla ... beni beyenmiyormusun Praetor' Alıntı: Alın size top Genişletmek için tıkla ... zuhahaha --------------- Ekleme --------------- sonyerolsson' Alıntı: kız çocuğu top mu oynarmış. sen ver o topu bize biz parka gidelim basket oynayak o zaman Genişletmek için tıkla ... sana müzik bölmünde açtığım şarkıyı armağan ediyorum
haltie Üye Berlin Boleyn' Alıntı: ispitliyoomu Genişletmek için tıkla ... evet nedemek bilmiyonmu ispiyoncu git işte hiç arkadaşın yok senin tek basına sek sek oyna
Berlin Boleyn' Alıntı: ispitliyoomu Genişletmek için tıkla ... evet nedemek bilmiyonmu ispiyoncu git işte hiç arkadaşın yok senin tek basına sek sek oyna
haltie Üye sonyerolsson' Alıntı: bidaha senle oynamaycaz işte ispiyoncu Genişletmek için tıkla ... gel erol ben bu erikleri caldım al buda senin değerimi bil çünkü bu erikcson
sonyerolsson' Alıntı: bidaha senle oynamaycaz işte ispiyoncu Genişletmek için tıkla ... gel erol ben bu erikleri caldım al buda senin değerimi bil çünkü bu erikcson
Berlin Boleyn halitkirli' Alıntı: gel erol ben bu erikleri caldım al buda senin değerimi bil çünkü bu erikcson Genişletmek için tıkla ... bana yokmuerikcson
halitkirli' Alıntı: gel erol ben bu erikleri caldım al buda senin değerimi bil çünkü bu erikcson Genişletmek için tıkla ... bana yokmuerikcson