aRdiLê Üye Necmati yazaR Türkçe konuŞaLım gerçektende şimdi adminlerden biri gelir tesadüfen uyarı almayalım Sen Zazaca'dan yanayım diyorsun Kürtçe konuŞuyorsun
Necmati yazaR Türkçe konuŞaLım gerçektende şimdi adminlerden biri gelir tesadüfen uyarı almayalım Sen Zazaca'dan yanayım diyorsun Kürtçe konuŞuyorsun
aRdiLê Üye Gerekmedikçe Türkçe'den başKa diL kuLLanmam ama Memlekete gidince maLum Pîriler,Xalo'lar peK Türkçe biLmiyorlar orda günlük kullanıyorum mecburi (. Necmati
Gerekmedikçe Türkçe'den başKa diL kuLLanmam ama Memlekete gidince maLum Pîriler,Xalo'lar peK Türkçe biLmiyorlar orda günlük kullanıyorum mecburi (. Necmati
zaza Üye doğru yaşlı kimseler türkçeyi çat pat biliyo benden bu yüzden çok zorluk çekiyom dilim dolaşmadığı için necmati
doğru yaşlı kimseler türkçeyi çat pat biliyo benden bu yüzden çok zorluk çekiyom dilim dolaşmadığı için necmati
Necmati Üye ya ben günlük dilinize tabi karışmam karışamam ama lütfen burda konuşmayın zaza'cım profilden anlatırım ben sana Yurisa
ya ben günlük dilinize tabi karışmam karışamam ama lütfen burda konuşmayın zaza'cım profilden anlatırım ben sana Yurisa