xserhatx Üye Tekrar hoşgeldin buketcik ----------Eklendi @ 14:25:07 ---------- Yazıldı @ 13:42:31 ---------- hoşgeldin
Tekrar hoşgeldin buketcik ----------Eklendi @ 14:25:07 ---------- Yazıldı @ 13:42:31 ---------- hoşgeldin
serinaga Üye Dolgore' Alıntı: Hoşgeldin buket, tekrar gitmemen dileğiyle.. Genişletmek için tıkla ... Nereye gitmişti ki ???
Dolgore' Alıntı: Hoşgeldin buket, tekrar gitmemen dileğiyle.. Genişletmek için tıkla ... Nereye gitmişti ki ???
Praetor Emekli Yönetici Her ne kadar hatalı bir karar olduğunu düşünsem de karar karardır, saygı duyuyorum. Hoşgeldin tekrar, bir daha "uzaklaşmaman" dileğiyle...
Her ne kadar hatalı bir karar olduğunu düşünsem de karar karardır, saygı duyuyorum. Hoşgeldin tekrar, bir daha "uzaklaşmaman" dileğiyle...
buketcik Üye Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Her ne kadar hatalı bir karar olduğunu düşünsem de karar karardır, saygı duyuyorum. Hoşgeldin tekrar, bir daha "uzaklaşmaman" dileğiyle... Genişletmek için tıkla ... uzaklaşsam bile hep buradaydım ki.en azından ne olup bittiğini hep izledim.bayağı keyif vericiydi.fakat bazen yazmadan durmak fenalık getirsede yapacağım sadece okumak olduğu için bekledim.ama herşeyden haberim var.yok öyle bensiz. ----------Eklendi @ 09:54:14 ---------- Yazıldı @ 09:51:58 ---------- ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hoşgeldin tekrardan Buklet Genişletmek için tıkla ... teşekkürederim Buğra. bişeyler demen beni memnun etti.saol
Praetor' Alıntı: Her ne kadar hatalı bir karar olduğunu düşünsem de karar karardır, saygı duyuyorum. Hoşgeldin tekrar, bir daha "uzaklaşmaman" dileğiyle... Genişletmek için tıkla ... uzaklaşsam bile hep buradaydım ki.en azından ne olup bittiğini hep izledim.bayağı keyif vericiydi.fakat bazen yazmadan durmak fenalık getirsede yapacağım sadece okumak olduğu için bekledim.ama herşeyden haberim var.yok öyle bensiz. ----------Eklendi @ 09:54:14 ---------- Yazıldı @ 09:51:58 ---------- ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hoşgeldin tekrardan Buklet Genişletmek için tıkla ... teşekkürederim Buğra. bişeyler demen beni memnun etti.saol
DiaBLoS Admin Bir daha habersiz git , seni vaarr yaaaaaaaaaaaaaa ... Antalya da kutlama yapacaktık güya ... 07 yi de geçmik anasını satayım ...
Bir daha habersiz git , seni vaarr yaaaaaaaaaaaaaa ... Antalya da kutlama yapacaktık güya ... 07 yi de geçmik anasını satayım ...
buketcik Üye Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Bir daha habersiz git , seni vaarr yaaaaaaaaaaaaaa ... Antalya da kutlama yapacaktık güya ... 07 yi de geçmik anasını satayım ... Genişletmek için tıkla ... kız dur yaparız daha.hem senin askerliği uzattırdım haberin olsun.son dakka gol diye buna derler.
DiaBLoS' Alıntı: Bir daha habersiz git , seni vaarr yaaaaaaaaaaaaaa ... Antalya da kutlama yapacaktık güya ... 07 yi de geçmik anasını satayım ... Genişletmek için tıkla ... kız dur yaparız daha.hem senin askerliği uzattırdım haberin olsun.son dakka gol diye buna derler.
buketcik Üye Konu Sahibi Samsun55''' Alıntı: Hoşgeldin (: Genişletmek için tıkla ... saol sefa .hoşbulduk .nasılsın
buketcik Üye Konu Sahibi Samsun55''' Alıntı: saol abla iyiyim seni sormalı Genişletmek için tıkla ... canım benim saol .dinlendim biraz.iyi sayılırım.biraz fazla sıcak oldu burası napalım idare eder olduk.
Samsun55''' Alıntı: saol abla iyiyim seni sormalı Genişletmek için tıkla ... canım benim saol .dinlendim biraz.iyi sayılırım.biraz fazla sıcak oldu burası napalım idare eder olduk.
buketcik Üye Konu Sahibi qirL1903' Alıntı: Canımm hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... saol bitanem nasılsın.