lotus33 Üye çok teşekkürler e 50 de sorunsuz çalışıyor fakat oyunları indirebileceğim başka bi site varmı ? şimdiden sağol
çok teşekkürler e 50 de sorunsuz çalışıyor fakat oyunları indirebileceğim başka bi site varmı ? şimdiden sağol
commodore_64_35 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız da oyunlar war ama 6680 için olan picodriwes wersiyonunu werirsen daha iyi olur ynede saol bklyz 6680 wersiyonunu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız da oyunlar war ama 6680 için olan picodriwes wersiyonunu werirsen daha iyi olur ynede saol bklyz 6680 wersiyonunu
G-flow Üye arkadasım en yakın zamanda bu raya bakarsın senın verdıgın lınk olmus tabıı bu romunkı bır bakarsan cok sevınecegım
arkadasım en yakın zamanda bu raya bakarsın senın verdıgın lınk olmus tabıı bu romunkı bır bakarsan cok sevınecegım
ak_al Üye arkadaşlar ben bunu kuruyorum oyun yüklüyorum hatta oyunu açıyorum ama gerisi gelmiyor neyle oynayacağımı nasıl ayarlayacağım tuş vs. yardım eder misiniz?
arkadaşlar ben bunu kuruyorum oyun yüklüyorum hatta oyunu açıyorum ama gerisi gelmiyor neyle oynayacağımı nasıl ayarlayacağım tuş vs. yardım eder misiniz?