vhd Üye Salih Baba™ bana şöyle knight online benzeri bi rpg oyunu bulabilirmisin. World of Dragons MMORPG tarzı bişiyi ama online olmıyacak bulursan çok mutlu olurum. Pc başında çürüyoruz çanımda sıkılıyo artık. Senin oyunlarınla vakit geçiriyoz. Dedigim oyun tarzını anlamışsındır umarım. Bulursan çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler
Salih Baba™ bana şöyle knight online benzeri bi rpg oyunu bulabilirmisin. World of Dragons MMORPG tarzı bişiyi ama online olmıyacak bulursan çok mutlu olurum. Pc başında çürüyoruz çanımda sıkılıyo artık. Senin oyunlarınla vakit geçiriyoz. Dedigim oyun tarzını anlamışsındır umarım. Bulursan çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler
windshear Üye Ellerine sağlık,güzel oyunlar .Ancak N5800'da tam ekran oynanmıyor.Tam ekran oyunların var mı?
Salih Baba™ Üye windshear' Alıntı: Ellerine sağlık,güzel oyunlar .Ancak N5800'da tam ekran oynanmıyor.Tam ekran oyunların var mı? Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/symbian-os-v9-4-series-60-rel-5-oyunlari/ bu bölüme bakmalısınız...
windshear' Alıntı: Ellerine sağlık,güzel oyunlar .Ancak N5800'da tam ekran oynanmıyor.Tam ekran oyunların var mı? Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/symbian-os-v9-4-series-60-rel-5-oyunlari/ bu bölüme bakmalısınız...
günal dew Üye ben real football maneger lik oynunu çok oynuyorum bunun yenisi ve türk ligi olanını yaparsanız sevinirim
ben real football maneger lik oynunu çok oynuyorum bunun yenisi ve türk ligi olanını yaparsanız sevinirim
Salih Baba™ Üye Ne demek beyler amaç paylaşım ama daha çok sayfa ilerledik oyun isteğinde bulunmayın yani buraya eklemek anlamsız olur...
Ne demek beyler amaç paylaşım ama daha çok sayfa ilerledik oyun isteğinde bulunmayın yani buraya eklemek anlamsız olur...
samsunlu5507 Üye ya abi sürekli güncel ya 125 sayfayı gezene kadar 2.5 saat geçti ama hala daha hepsine bakamadım bir daha geri dönüm hepsine bir daha bakacam
ya abi sürekli güncel ya 125 sayfayı gezene kadar 2.5 saat geçti ama hala daha hepsine bakamadım bir daha geri dönüm hepsine bir daha bakacam