Seçmece Oyunlardan Kurulu Önizlemeli Dev s60 Oyun Arşivi By Salih Baba For Maxicep

hacı nolur yardım et bişeyler yap hacı oyunlar çok güzel mutlaka oynamam lazım sana güveniyorum hacı sen yaparsın sen Salih Baba'sın senin yapamayacağı şey yok hacı nolur
Yahu oyunların hepsine baktım jar uzantılı...Nasıl olmaz anlamıyorum....Peki aşağıda yani menüde verilen oyunlarda sorun çıkıyor mu...

Salih Baba™;1960127' Alıntı:
Yahu oyunların hepsine baktım jar uzantılı...Nasıl olmaz anlamıyorum....Peki aşağıda yani menüde verilen oyunlarda sorun çıkıyor mu...

hacı tamam yaptım ya tamam hacı.benim bilgisayarda java programı olmadığı için senin oyunları jar olarak göstermiyomuş.java programını indirdim şimdi oldu hacı.bana yardım ettiğin için çok teşekkürler hacı adamımsın

Neyse bu sorunu yaşayacak başka kişiler için burdaki yazışmalarımız epey yararlı oldu...

Salih Baba™;1960188' Alıntı:

Neyse bu sorunu yaşayacak başka kişiler için burdaki yazışmalarımız epey yararlı oldu...

evet hacı doğru söyledin

hacı senden bir isteğim daha olacak.dün miami nights 2 oyununu bitirdim oyun türkçe olunca manyak oluyor.bana miami nights gibi oyunlar bulabilirsen sevinirim hacı.(türkçe olursa iyi olur )

ermatfl

Üye
güzel paylaşım baba saolasın

trane46

Üye
Salih Baba™
Abi Sana Facebook Sayfası Açalim Hayranın Olalım xD

Oradanda En Son Eklediğin Oyunları paylaşırsin...

vallahi ben bakmaktan usandım.salih baba sen bunlarla nasıl tek tek uğraşıyorsunya...?
helal olsun sana
tekrar teşekkürler...

Sağolun arkadaşlar...Facede gerek yok yaw...

choll

Üye
Eline Sağlık.

Ekremdin

Üye
Abi walla bir numarasın ya eline sağlık

sonic31

Üye
Ellerine sağlık çok teşekkürler.

boss873

Üye
'salih baba' bütün oyunlar çok gzl eline sağlık...bna içinde türk ligide olan bir manager oyunu bulabilir misin??

trane46

Üye
salih abi 6630'a HollywoodStar gibi oyun bulabilirmisin abim türkçe olursa tam süper olur... seviyoruz seni

'salih baba' bütün oyunlar çok gzl eline sağlık...bna içinde türk ligide olan bir manager oyunu bulabilir misin??
http://www.maxicep.com/s60-oyunlari/cm-solo-turkiye-super-lig-menajerlik-oyunu-56258.html
Şu an için bunu buldum....

--------------- Ekleme ---------------

salih abi 6630'a HollywoodStar gibi oyun bulabilirmisin abim türkçe olursa tam süper olur... seviyoruz seni
http://www.maxicep.com/s60-oyunlari/ea-mobile-the-sims-3-s60-v1-s60-v2-n70-2009-somurun-220441.html
Bunu tavsiye ederim....

darakula

Üye
salih baba bır kac ısteyım war senden ıngılızce turkce fark etmez siprintellcell en son wersıyonu bıde sıprentelcele benzeyene oyunlar bulur musun bana lutfen 6680 ıcın sımdıden tesekkur ederım