Seçimde kararsızım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apro45

Üye
    Konu Sahibi
Seçimde kararsızım
yanlış YA da dogru yere mi açtım ama bilmiyorum kesin olarak bilmedigim şey bu telefonlardan hangisini almam gerektiğidir bütçem 1.500 tl dir SAMSUNG WAVE Mİ SAMSUNG GALAXY S Mİ YOKSA APPLE İPHONE 3GS 16 GB MI ALIYIM YARDIMMLARINIZI VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM????

Maconis

Üye
Telefon alırken beklentilerinizi bilemem fakat ben olsam bütçeyi bir 100 tl kadar yükseltir
ve biraz bekler(çünkü şu an piyasaya çıkmadı) beyaz iphone4 alırım
sen telefonun kralını kullanırsın elalemde telefon nedir görür

Bence 3 telefonuda alma onun yerine 1580 tl ye iphone 4 16 gb al.Tabi bu benim fikrim belkide iphone 4 beğenmiyosundur bilemem.

Cs***MaN

Üye
Kesinlikle 3gs almanı tavsiye ederim 32 gb alabılırsen onu al

haltie

Üye
yani biraz arttırıp iphone 4 alabilirsin aslında ama eğer olmaz dersen bence iphone 3G s al.

apro45

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 te anten sorunu var ve ben inceledim çok fark yok ama ekran acayip net 3gs olabilir alcagım telefon sizce ??

bejum3

Üye
bende 3gs al derim bende yeni bugun 3gs aldim gayet memnunum. ama karar senin tabiki

haltie

Üye
3gs iyi tercih olur şimdiden hayırlı olsun

apro45

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 çok fark yok 3gs ile arsında bi kamera var hd zaten görüntülü görüşme kullanmıyorum pahalı 2 kat ve iphone 4 avrupada 2 ele düşmüş demek ki bişey var da satıyolar apple bi tane daha çıkarıcakmıs 4 hayal kırıklıgı olmus?:

Cs***MaN

Üye
4 gerçekten hayal kırıklıgı oldu

1 ayda 1.5 milyon satan bi telefon nasıl hayal kırıklıgı oluyor anlamıyorum ayrıca madem 1500 tl n vara 100 tl üste koy iphone 4al süpper bence samsungu boşver her hafta bir tane tel cıkartıyorlar yani ne yapacaklarını şaşırdılar o kadar tel cıkardılar 5800 nokia ya bile yaklaşmadılar hele iphone ye yanında bile gecemezler

kuwaie

Üye
Kardeşim kulaktan dolma bilgilere hemen inanma. Ben iPhone 4 kullanıyorum yaklaşık 3 aydır. Hiçbir sorun yok. PC'den daha hızlı. Müthiş bir telefon. 3GS'den çokça farkı var. araştırsan da bulursun zaten. Bence üstüne para koy ve iphone 4 al.

tapdk

Üye
samsung wave de guzel

apro45

Üye
    Konu Sahibi
iyi madem öyle yapcaz 20 tl farkediyor zaten aylık daha iyisi onu alıyım bide sorun morun çıkmasın

kuwaie

Üye
Sorun çıkarsa gel beni bul ben kefilim ne diyim artık

apro45

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 ile iphne 3gs arasında kalmadım zaten samsung mu apple arasında kaldım yoksa özelikler konusunda sagol

Larismus

Üye
kesinlikle 3gs tavsiye ediyorum

martech2

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...