sebeke sorunu 3g / 3gs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
sebeke sorunu 3g / 3gs
arkadaslar elimde iki cihaz var 3g ve 3gs (versiyon 4.2.1) ikisindede 1015 hatasi aliodm yazilim atarken ireble costum dosyalarini attim sorunsuz bir sekilde yukledim yazilimi sonra redsn0w_win_0.9.6b5 ile jaibrek yaptim sonrada unlocku cydiadn yukledim 3gye sonra hat taktim sebeke ariyor dedi ama bi turlu bulmadi sonra sebeke yok dedi 3gs içinde ayni programdan jainrek yaptim sonra gp_win_rc6_final jaibrek yaptim cydiadan gine unlockunu yaptim gine ayni sekilde sebeke aradi sonrada yok dedi ben hep bu yontemle yapiodm 3g dede 3gsdede sorunsuz bisekidedee oliyordu teknik bir sorunmu var yoksa 1015 hatasindanmidr yoksa yaptigim programlardami hata var yardimci olrsaniz cok makbule gecer simdiden tesekurler arkadaslar derdimi anlatabilmisimdir insallah(buarada iki cihazinda modem frimwaresi 06.15.00)

--------------- Ekleme ---------------

3g oldu tekrar bi yazilm sonrada redsn0w_win_0.9.6b6 jaibreak yaptm sebeke geldi 3gste yazilm atmaya calisiorum 1015 hatasi veriodu ireble costum dosyasini atmaya calisiyorum itunesten 1611 hatasi verdi neapsm olmior acil yardimm

redsnowla jailbreak yapar gibi sadece aşağıdaki resimdeki seçeneği işaretleyip işlemi bititr ve custom dosyanı yükle sorun düzelir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...