ScreenShot v1.5 ( Android ekran görüntüsü alma )

Kaptan

Üye
    Konu Sahibi
ScreenShot v1.5 ( Android ekran görüntüsü alma )
Android işletim sistemli cihazınızda anlık ekran görüntüsü almanızı sağlayan uygulama.

Ekli dosyalar

Tepkiler: en-sel, frk uzn, CV-Aurora ve 2 diğerleri

Kaptan

Üye
    Konu Sahibi
evet gerekiyor

hmm tamam bilgi için teşekkürler

Kaptan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim görevimiz

xinsurer

Üye
Teşekkürler..
Yalnız Samsung Galaxy modellerinde geri tuşuna basılı tutarken ortadaki (home) tuşuna basıldığında cihaz screenshot (ekran görüntüsü) alıyor, cihazın kendi özelliği.. bilgi için

nexpow

Üye
uygulama için tşkler

cosi

Üye
teşekkürler

okeymax

Üye
root yetkisi istemeyen yokmu yaaaa

evet bende de ace 5830 var programsz ekran görüntüsü alabiliyorum arkadaşın dediği şekilde

emreotlu

Üye
root nerden bulcaz yardımcı olun buraya programı koyup dha bişey yapmıyosunuz

arkadaşım sen de öyle bir soru sormuşsun ki cevap bulunmaz."root nerden bulucaz" öncelikle root bulunmaz yapılır ve kusura bakma ama akıllı telefon kullanıyorsan nedir bu?nasıl kullanılır?neler yapılır? diye araştır bence hazıra beklemekle olmaz.

arda46

Üye
evet bende de ace 5830 var programsz ekran görüntüsü alabiliyorum arkadaşın dediği şekilde

benim telefonda ynı nasıl oluyor benımkınde olmuyor nereye kaydediyor benmı görmuyorum

----------Eklendi @ 21:12:49 ---------- Yazıldı @ 20:33:21 ----------

Geri tuşu degil açıp kapatma tuşuna basıyormusuz bilerek mı konusuyorsun bilmedenmi iki sattır denıyorum sinir oldum bende niye olmuyor diyorum kardeşim bilmiyorsan yazma allahını seversen !

Tepkiler: aytekus

The East

Üye
Samsung galaxy modellerinde geri tuşu + home tuşu ile alınıyor cm romlarında telefon kapama tuşuna basıyorsunuz şeçenekler çekıyor ekran görüntüsüne basıyorsunuz çekiyor

esokmen

Üye
evet her galaxy de var fakat bazılarında baska bazılarında baska yolla

S3 te olduğu gibi Screenshot alan bi program olsa güzel olur aslında