macline Üye avci6190' Alıntı: satranç turnuvası super olur ama ne zaman ve nasıl yapılacak Genişletmek için tıkla ... Hamachi ağından yapılır Zamanını da Düzenleyen yada organizatör belirler
avci6190' Alıntı: satranç turnuvası super olur ama ne zaman ve nasıl yapılacak Genişletmek için tıkla ... Hamachi ağından yapılır Zamanını da Düzenleyen yada organizatör belirler
HenryBenzema1410 Üye eee tamam bu kadar istek var o zaman bişeyler yapalım gelen giden yapılsın diyor ama;ses çıkmıyor bi yöneticiye falan mı baş vursak?
eee tamam bu kadar istek var o zaman bişeyler yapalım gelen giden yapılsın diyor ama;ses çıkmıyor bi yöneticiye falan mı baş vursak?
karides Üye Yarın arkadaşım, yarını bekle. Üstteki mesajlarımda C.tesi duyuru yapılacağı yazıyor. Talepler Cuma akşamına kadar alınacak. Çok istekli gördüm seni. Yarın akşam duyuruyu ve oyununnasıl oynanacağına ilişkin ayrıntılı bilgileri vereceğim.
Yarın arkadaşım, yarını bekle. Üstteki mesajlarımda C.tesi duyuru yapılacağı yazıyor. Talepler Cuma akşamına kadar alınacak. Çok istekli gördüm seni. Yarın akşam duyuruyu ve oyununnasıl oynanacağına ilişkin ayrıntılı bilgileri vereceğim.
AkSiYoN Üye DeadSiLeNCe' Alıntı: yarısmalar bitsin imza avatar olabilir Genişletmek için tıkla ... bence cümlelerini daha anlaşılır ve türkcemize uygun yazabilirsin
DeadSiLeNCe' Alıntı: yarısmalar bitsin imza avatar olabilir Genişletmek için tıkla ... bence cümlelerini daha anlaşılır ve türkcemize uygun yazabilirsin
macline Üye Bugün Cumartesi Fakat saat hala 23:59 u geçmedi. Sabırsızlanmaya gerek yok. KaRides zaman buldugunda Açıklamaları yapacak
Bugün Cumartesi Fakat saat hala 23:59 u geçmedi. Sabırsızlanmaya gerek yok. KaRides zaman buldugunda Açıklamaları yapacak
karides Üye Arkadaşlar konuyu açtım ancak yöneticiler uygun görürlerse onaylayacaklar ve turnuvamız başlayacak.
FerreT Üye http://www.maxicep.com/maxicep-yarismalari/1-maxicep-s-a-t-r-a-n-c-turnuvasi-141595.html Konuya burdan devame debilirsiniz
http://www.maxicep.com/maxicep-yarismalari/1-maxicep-s-a-t-r-a-n-c-turnuvasi-141595.html Konuya burdan devame debilirsiniz