hiç birşey unutulmuyor be kardeş ben yaşadım ordan biliyorum ./
- - - Eklendi - - -
Yüzümü gönlüne koysam Yemin tutsa kalbim beni sever miydin İçimi avcuna döksem Beni azıcık çözer miydin Yok olmuyor istemekle bitmiyor Hiç bir yol yarılanmıyor uzadıkça uzuyor Kal demiyor söz vermiş susuyor Kelimeler düşmüyor içinde salınıyor
Güneş doğmadan önce doğuda uyanır askerler Simada aynı endişeyle cenkte ölümü bekler Geceyi pervazında izleyen ufak bir yüz Mermi ışıklarını havai fişek zanneder.
Bak bugün de analar ağlamış be pirim Tek taraflı bir gemi dönmez askerler birim Kapaklar açıldığında şans sizinle olsun Biz dua ederiz candan yeter ki bunu bilin
Neden çocukları ceset torbalarına tıktınız Onlar yaramazdı da ondan mı bıktınız Yarının ki umutlarını alimlerini çaldınız Güneş Doğuda doğmaz artık farkında mısınız ?
Şimdi güler yüzler görmek zor Şırnakta Şimdi güler yüzler görmek zor Hakkaride Şimdi güler yüzler görmek zor Filistinde Şimdi hep gülen yüzler neden Batıda
[h=5]Yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga
Susmalıydım tutamadım kendimi
Bir canım var feda etsem sevdamı bilemezsin
Bir acım var anlatsam önünü göremezsin
Herkes unuttu gitti, ben de unuttum her şeyi
Bari... bari sen unutma beni ♥
[/h]
Yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga
Susmalıydım tutamadım kendimi
Bir canım var feda etsem sevdamı bilemezsin
Bir acım var anlatsam önünü göremezsin
Herkes unuttu gitti, ben de unuttum her şeyi
Bari... bari sen unutma beni ♥
Yanlış anlamışsın Gazinin dediğini dünkü b*k
çünkü alınmaz klavye cümlesiyle yol
hadi sağ ve sol
utanma dünlerinden o yalnızca modernleş demiş
demişmi kültüründen ol.
Arkadaşlar ordaki gazi Gazi Mustafa Kemal Atatürktür ve Atatürkün düşüncelerini yanlış anlayan ve anlatanlara çok iyi bir cevaptır bu şarkı dinlemenizi öneririm.