Şarjlı Kılıf Sorunu

Konu Sahibi
Şarjlı Kılıf Sorunu
Iyi gunler ben note 3 sarjli kilif aldim 4200 MA telefonu % 100 full sarj etmiyor % 71 e kadar sarj ediyor satici ilk kullanimda verim alamazsiniz diyor sonra sonra verim alabilirsiniz diyor ama umudum yok benim telefonun bataryasi 3200 MA kilifin 4200 MA normalde bir kez full doldurmasi gerekmiyormu yardimci olunuz lutfen ne yapayim kilif icin

Çabuk fırlat at telefonun bataryası patlayabilir, şişebilir, yanabilir en kötüsü garantiden çıkar.

Konu Sahibi
full şarj etsede patlattsa tmm dicemde full şarj etmiyor teli üstelik kılıfı ayrı şarj ediyorum telefonu full doldurmamasının nedeni nedir amperimi yetmiyor 3200=4200 MA

Büyük IOlasılıkla Tam Değil Yani KAlitesiz Bişeyse Tam Amperini Bilemezsin Nasıl Arabalarda 60 AMper Yazar AMa Aslında 45 amperdir Oda Öyle

Konu Sahibi
Peki arkadasim s2 isin aldi kilifi telefon 1650 kilif 2100 MA bi kez ful dolduruyor ikincisini % 30 mu ne dolduruyormus satici ilk seferde verim alamazssin kullandikca bataryan acilir oyle verim alirsin demisti dogrumu soyluyor yoksa yalanmi oyle bisey olabilirmi

Sonuçta Batarya İle Bataryayi Şarj Ediyorsun Normal Birşey Bence Dediği Gibide Olabilir Zaten İlk Aldiğiniz Bir Cihazın Batarya Performansini 1 Hafta Sonra Filan Anlarsınız Zaten Hemen Birşey Beklemeyin Yani Biraz Zaman Tanıyın Ha Dersen %100 Şarj Edermi Ona Bişey Diyemem İşte

Konu Sahibi
Peki iade edip 4800 Ma aliyimmi suanki 4200 oda sarj edermi