Sanyo: Ekransız cep telefonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Sanyo: Ekransız cep telefonu
Sanyo firması cep telefonunu sadece "telefon" amaçlı kullanmak isteyenler için ekransız cebi üretti

Sanyo, Willcom ile ortak çalışması sonucu çok basit hatlara sahip bir cep telefonu üretti. Telefon öncelikli olarak Japonya için planlandı ve ekran, kamera, bluetooth veya hafıza genişletmek için micro-SD slotu gibi özelliklerden vazgeçilmiş.

Telefonda sadece rakam klavyesi ve gelen/giden aramalara bakmak için tuşlar mevcut. Herhangi bir büfeden elde edebileceğiniz AAA tipinde pillerle çalışıyor. Üretici ekran, bluetooth veya kamera gibi enerji canavarlarından vazgeçildiği için tek bir pil ile 5 saatlik bir konuşma ve 8 günlük bir bekleme süresi vaat ediyor.

Ekransız mı ben begenmedım acıkcası

bizim televizyon kumandasının aynısı..

Boşa harcanmış zaman ve kaynak aklıma geliyor ilk olarak bu ürüne bakınca...

GuNSTuR

Üye
peki symbıan falan, özellikleri kamerası falan varmımıs

ben sadece konuşuyorum kamera işime yaramaz diuyenler için ideal bence

sadece telefon isteyenler için ideal bir şeye benziyo.

uniqe

Üye
ekransız telefonmu olur birini aramak için numaraları nasıl görcezz çok saçma

furkano

Üye
Bencede güzelmiş maliyeti düşük olursa mesela şarjın bitti al bitane kullan sonrada at

Konu Sahibi
sadece telefon amaclı kullanmak isteyenler için tasarlanmış bir model.çogu insan(özellikle yaşlılar)zaten bu amaç için kullanıyor.maliyetleride bayagı aşagı düşürecektir bu eksiltiler.bence faydalı

tsubasa

Üye
Saçma.Arayanı görseydik bari

Tec/-/no

Üye
gelen giden aramalarnasıl görülecek ki bu tel türkiye de tutmaz bence

gsmelih

Üye
bu telefon mu müzik setinin kumandası mı belli deil hic begenmedim bedava verseler almam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...