mackalim--61 Üye güzel paylaşım ama benım d900i var onu yapıyom geri tuşuna tıklayamıyom cunki tel kapanıp açılıo kendı kendınee ne yapmalıyım yardım lütfen tşler
güzel paylaşım ama benım d900i var onu yapıyom geri tuşuna tıklayamıyom cunki tel kapanıp açılıo kendı kendınee ne yapmalıyım yardım lütfen tşler
DI-KEY Üye o şifreyi girdikten sonra oyun oynamaya yada uygulama açmayın telefon hata veriyor yada işlemci çok ısınıyor.... --------------- Ekleme --------------- kapanır çünkü d900i sorunlara ve virüslere karşı kendini koruyor...
o şifreyi girdikten sonra oyun oynamaya yada uygulama açmayın telefon hata veriyor yada işlemci çok ısınıyor.... --------------- Ekleme --------------- kapanır çünkü d900i sorunlara ve virüslere karşı kendini koruyor...
ierkam95 Üye e830 larda olurmu --------------- Ekleme --------------- yaa benimki e830 sifreyi giriyom cıkıyor menüler run tck giriyom yklem hatası deyip restsart yapıyor nasıl yapcaz açık anlatın
e830 larda olurmu --------------- Ekleme --------------- yaa benimki e830 sifreyi giriyom cıkıyor menüler run tck giriyom yklem hatası deyip restsart yapıyor nasıl yapcaz açık anlatın
DI-KEY Üye arkadaşlar onu faazla kullanmayın telefonun işlemcileri çok ısınıyo sonra yakarsınız bi işe yaramaz beni dinleyin
arkadaşlar onu faazla kullanmayın telefonun işlemcileri çok ısınıyo sonra yakarsınız bi işe yaramaz beni dinleyin
sowhat Üye muavinler seni bi kapatırsa bilemem artık hatlı bile olsan kurtulamazsın sanırım telefonun sadece acil bile dese işlemez bence haberin olsun.acaba sen ne iş yapıyorsun cok merak etttim.
muavinler seni bi kapatırsa bilemem artık hatlı bile olsan kurtulamazsın sanırım telefonun sadece acil bile dese işlemez bence haberin olsun.acaba sen ne iş yapıyorsun cok merak etttim.